CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 19 MAIG 2018

IMG_6704 IMG_6697 IMG_6653 IMG_6637

BENJAMÍ

Benjami 47 – 6 calp B

Aquest cap de setmana va vindre l’equip de segon any de Calp al nostre pavelló. Per primera vegada en la temporada, el nostre equip contava amb els 13 jugadors dels que disposa.

Es va demostrar el que portem treballant en els entrenes, tant a l’atac com a la defensa, ja que eixíem rapit al contra-atac i la defensa va fer que els contrincants no tingueren opció a marcar a la cistella.

Cal destacar el joc de les nostres 4 xiques, que en aquests partits es veu una mica més ja que la resta de companys els donen la confiança e intenten que siguen un poc més les protagonistes del partit.

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 50-18 DÉNIA

El darrer dimecres les nostres alevines es van enfrontar a Dénia en el partit de la jornada del trofeu Federació. L’encontre va ser prou disputat en el primer quart quan les jugadores de Dénia van traure tot el seu potencial en pista fent una defensa molt bona a tota pista que va sorprendre a les nostres. Com no podia ser d’una altra manera les nostres alevines d’enguany van demostrar perquè van al cap davant de la classificació fent un parcial de 12-0 en el segon quart. La segona part de l’encontre ja va tindre un altre color, ja que, les nostres van eixir a la mitja part amb ganes d’endur-se el partit amb uns bons parcials. Be, al cap i la fi, una altra victòria per les alevines d’Ondara que no fa més que aprendre cada vegada que juga un partit.

ALEVÍ MASCULÍ A (PRE-INFANTIL)

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 65-25 CB PEGO

Bon partit dels nostres en el partit aplaçat jugat dijous de vesprada davant el Pego 06. El partit començava amb dues cistelles dels pegolins i on els nostres els costava anotar en els primers atacs. Però, a partir d’aquest moment els nostres començaren a defensar millor i fruit d’això imposaren un ritme de joc que els visitants no varen poder seguir ja durant tot el partit. Els nostres varen començar a sentir-se molt còmodes en pista i amb una aportació grupal de tot l’equip anaven distanciant-se en el marcador. Degut a la gran diferència física entre ambdós equips s’intentaren realitzar aspectes treballats en els entrenaments, però la superioritat dels nostres moltes vegades feia que costara més. A pesar d’això, es pogueren veure jugades i detalls tècnics i tàctics entrenats i que vindran molt bé de cara a futurs compromisos. Amb aquesta victòria els nostres continuen encapçalant la classificació i la setmana que ve rebran el CB Catral amb el lideratge del grup en joc, que esperem es quede a casa.

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 44- 31 PAIDOS ROIG

El darrer dissabte les nostres infantils es van enfrontar a Paidos en la lligueta del trofeu Federació en Ondara. El partit va ser prou disputat no al començament si no al final del partit on les nostres tenien un avantatge de 25 punts caient als 13 punts finals. El partit va tindre com a dominador al Ondara que va jugar còmode tot l’encontre amb bones defenses i millors contraatacs. En els dos últims quarts van jugar juntes les infantils de 1º any i 3 alevines que l’any que ve jugaran juntes per anar coneixent-se. Les alevines es van trobar fora de lloc i el rival va aprofitar per apropar-se en el marcador. Be, al cap i la fi, el penúltim encontre amb aquest equip que tantes alegries ens ha donat. D’ací no res ja comença una altra temporada on ens trobarem per lluitar totes juntes.

INFANTIL MASCULÍ

CB JOVENTUT XÀBIA 16-57 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit disputat diumenge de matí a Xàbia on els nostres realitzaren un gran partit durant tot el mateix i deixaren clar des del primer instant que eren superiors al seu rival. Els nostres començaren amb un ritme de joc alt i fruit d’això s’aconseguia un parcial de 0-12 maquillat amb un triple a l’últim instant del primer quart pels de Xàbia. El segon quart fou el menys vistós de tots, amb només dos punts anotats i amb desencert de cara a cistella, tot i que en defensa no es deixà que el rival anotara cap cistella, sent un parcial molt paupèrrim en anotació, 0-2. En el següent els nostres tornaren a estar encertats en atac i amb bon joc en atac i bones circulacions de baló s’aconseguia anotar amb fluïdesa. La defensa també estava sent molt bona i amb un gran nombre de recuperacions que acabaven amb cistelles. A pesar de la diferència, els nostres no baixaren la intensitat i anaren ampliant l’avantatge fins tancar acta en el sisè quart. Gran partit i aportació de tot l’equip on tots tingueren els minuts repartits i amb bones sensacions.

JUNIOR FEMENÍ:

C.B. TERRALFÀS 92 – 16 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat diumenge l’equip junior femení es desplaçà fins Alfàs del Pi per a disputar el seu partit de la jornada. El partit des d’un principi es va presentar molt complicat degut a que jugaven front a un molt bon equip i amb una gran diferencia amb les nostres jugadores. No obstant això, les nostres eixiren a jugar sense cap pressió i a posar a prova tot allò treballat al llarg de la temporada. En el primer quart aconseguiren que l’equip rival no s’allunyés excessivament en el marcador i es van veure bones jugades per part de les nostres. Però conforme passaven els minuts es va poder veure cada vegada més la superioritat clara de l’equip local i així es va arribar al marcador final de 92-16. Animar a les xiques per a que preguen aquests partits per aprendre i per a continuar millorant.

Publicado en Esports.