ONDARA POSA FI A LA TEMPORADA 2018 AMB EL CONCURS LOCAL DEL CLUB DE COLUMBICULTURA

 

Ondara, 22.05.18. El Club de Columbicultura d’Ondara va culminar el passat cap de setmana la seua temporada amb la celebració de la final del concurs local. El lliurament de premis, amb el que es va posar el passador final a la present temporada 2018, va comptar amb la presència de la Regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, i del Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, els quals han destacat la important labor que desenvolupen els membres del Club de Columbicultura d’Ondara, fomentant aquesta afició tan valenciana entre persones de totes les edats. De fet, s’ha creat també una secció infantil de l’associació, que compta amb tres xiquets. El Club de Columbicultura d’Ondara, integrat per 16 socis, desenvolupa la seua activitat en els terrenys municipals al costat del pavelló cobert. La presidenta del Club és Magda Miñana, i els secretaris Pascual Gil i Ramón Zaragoza.

premis colombicultura (5)premis colombicultura (6) premis colombicultura (7) premis colombicultura (8)

El concurs local va comptar amb la celebració de diverses proves puntuables, sent la final divendres passat 18 de maig. En l’última prova va quedar en primera posició Alejandro Collado amb el seu colom “Gabino”; en segona posició José Martí amb “Meritorio”; i en tercer lloc Altea Ortolà amb “Pernales”. En primera posició del concurs local de regularitat va quedar el colom “Ascorpiento” d’Altea Ortolà; en segona posició va quedar “Rosita” de José Gracia Ballester; i en tercera posició va quedar “Bixo” d’Álex Gil Bolufer. En quarta, cinquena i sisena posició van quedar els coloms de José Martí, Sendra i Alejandro Collado. Des del Club de Columbicultura local han volgut agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració en el lliurament dels trofeus.

premis colombicultura (1)premis colombicultura (2) premis colombicultura (3) premis colombicultura (4)

Amb el lliurament de premis de dissabte passat, culmina la temporada a Ondara, que es reprendrà després del període estival.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.