COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – XX CURSA POPULAR D’ONDARA 19 MAIG 2018

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la XX Cursa Popular Vila d’Ondara aquest dissabte 19 de maig de 2018, estarà prohibit l’estacionament des de les 10:00 hores als carrers General Bosch i V. A. Estellés. Així mateix, La circulació romandrà restringida a tota la zona fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu dels recorreguts de les diferents categories, per alguns carrers de la població també estarà prohibit l’estacionament a partir de les 14:00 hores, quedant restringida la circulació pels carrers per on transcórreguen els diferents recorreguts de les curses, en el transcurs de les mateixes.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.