LA 8a GALA HOMENATGE ALS AMICS DE L’HOSPITAL DE LA PEDRERA SE CELEBRARÀ A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA EL 26 DE MAIG

Amb aquest acte, l’Hospital La Pedrera reconeixerà la col·laboració desinteressada de persones, grups i associacions en l’atenció als pacients i els seus cuidadors

Ondara, 17.05.18. L’Hospital La Pedrera vol agrair la col·laboració desinteressada de persones, grups i associacions que durant l’any 2017 han col·laborat en l’atenció als pacients i els seus cuidadors. Enguany se celebra la 8a edició, i per aquest motiu s’ha organitzat un acte d’homenatge i reconeixement a tots ells (Gala-Homenatge “AMICS DE L’HOSPITAL LA PEDRERA 2017-2018”) que se celebrarà a l’Auditori Municipal d’Ondara, el dissabte dia 26 de maig, a partir de les 18:30 hores, segons han anunciat el Director de l’Hospital La Pedrera, Jaume Morera, i l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. Un esdeveniment que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

alcalde i director la pedrera

Des de l’Hospital La Pedrera han explicat que es tracta fonamentalment de reconèixer la labor de voluntaris i organitzacions de voluntariat, organitzacions i persones que han realitzat donacions, o persones, grups i organitzacions que han realitzat tallers i activitats per a pacients i familiars, a més de col·laboradors dels mitjans de comunicació i distintes organitzacions.

A l’acte estan convidats la directora territorial de Sanitat d’Alacant, Encarna Llinares, representants de l’Ajuntament d’Ondara, i distintes autoritats dels municipis de la Marina Alta. L’acte comptarà amb la participació de músics locals; els germans Merche i Paco Pineda, i la batucada Ondarattack.

PosterAMICS 2017_18 ONDARA def_01

PROGRAMA

18:30 ACTUACIÓ MUSICAL: “Merche i Paco Pineda”, violí i violoncel

18:50 PRESENTACIÓ: En Joan Llobell, periodista

18:55 BENVINGUDA, AGRAÏMENTS I INAUGURACIÓ DE L’ACTE

-Representant del municipi d´Ondara

-En Jaume Morera Guitart, director de l’Hospital La Pedrera

-N´Encarna Llinares Cuesta,directora territorial de Sanitat d´Alacant

19:10 VÍDEO DEL MUNICIPI D´ONDARA

19:15 NOMENAMENT DELS AMICS DE L’HOSPITAL LA PEDRERA DE L’ANY 2017-18, LLIURAMENT DE DIPLOMES I DE DETALLS ALS VOLUNTARIS

19:30 VÍDEO DE L´HOSPITAL LA PEDRERA

19:45 LLIURAMENT DE DIPLOMES I DE DETALLS RECORDATORIS ALS GRUPS I ORGANITZACIONS COL·LABORADORES

20:15 CLOENDA DE L’ACTE

20:20 ACTUACIÓ: Ondarattack, Escola de Samba i Percussió

20:30 VI D’HONOR

Publicado en Actualitat, Ajuntament.