LES GIMNASTES DE L’ESCOLA MUNICIPAL D’ONDARA, IRENE ESTÉVEZ I EVA SIGNES, ACONSEGUEIXEN L’OR I EL BRONZE EN EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE FEDERACIÓ BÀSIC

2a825b3c-9cd1-4b0c-942a-f06512e35c03

Ondara, 14.05.18. El passat dissabte 12 de maig es va celebrar el Campionat Provincial de Federació Bàsic en Alacant. És la primera vegada on gimnastes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara (que està coordinada per Alicia Ivars), participen de manera individual en una competició d’aquest nivell. Van participar dos de les tres gimnastes de l’Escola d’Ondara de nivell federat en categoria Juvenil: Irene Estévez i Eva Signes. En el cas de Sandra Gamero, es va lesionar la mateixa setmana del campionat i per tant, no va poder participar.

IMG_2257 IMG_2253

Irene Estévez es va proclamar Campiona Provincial, realitzant un exercici amb molta dificultat, obtenint així una de les millors notes del campionat, i en la mateixa categoria, Eva Signes va obtindre un tercer lloc, molt merescut, on va defendre el seu exercici després d’haver estat lesionada dues setmanes.

D’altra banda, l’ondarenca Paula Mengual, del Club Xàbia, també va competir en categoria cadet, classificant-se en 4a posició, realitzant un exercici amb molta dificultat.

Per tant, les tres gimnastes d’Ondara s’han classificat per a l’Autonòmic que es celebrarà al mes juny. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats.

Publicado en Actualitat, Esports.