L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX L’OR EN CATEGORIA BENJAMÍ EN LA FINAL AUTONÒMICA DE RASPALL 2018

L’equip cadet A d’Ondara s’alça com a subcampió autonòmic de raspall, mentre que l’equip aleví aconsegueix una meritòria quarta plaça en la final Autonòmica de XXXVI JECV modalitat raspall disputada el dissabte en el Trinquet Municipal d’Ondara

Ondara, 14.05.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir el dissabte 12 de maig uns magnífics resultats en les finals autonòmiques de raspall dels XXXVI JECV, en ser la campiona autonòmica de la categoria benjamí; la subcampiona en categoria cadet (amb l’equip cadet A), i un meritori quart lloc autonòmic en categoria aleví. El Trinquet Municipal d’Ondara va acollir un gran espectacle de l’esport autòcton amb els millors equips d’aquesta temporada d’Alacant i València, en una jornada organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

tots benjamins i alevins tots infantil cadets i juvenils

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va protagonitzar molt bones partides. L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, Dani Serra i José Miguel Sastre, va quedar campió autonòmic de raspall de la seua categoria, després de guanyar en una intensa i molt igualada final a l’equip d’Oliva A, per 20-15, decidint-se la partida en l’últim joc.

benjamins ondara campions (1)benjamins ondara campions (2)

podium benjamins

L’equip Cadet A, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, va ser subcampió autonòmic, després de guanyar la final absoluta l’equip de Bellreguar A.

cadets ondara subcampionspodium cadets

I l’equip Aleví, integrat per Àlex Serra, Andreu Mullor, José Mengual i Mateu Guitar, va quedar en quarta posició autonòmica, després de guanyar l’equip de Bicorb A la tercera plaça.

quarts alevins ondarapodium alevins

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat als pilotaris d’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels seus magnífics resultats en la modalitat de raspall durant tota la temporada.

El lliurament dels trofeus va comptar amb la presència del vicepresident de la Federació de Pilota València, Vicent Molines; el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner; l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; l’Alcalde d’Alcántera del Xúquer, Julio Martínez; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; i el Regidor de Tradicions d’El Verger, Yaye Arbona.

En total, van estar presents en les finals celebrades al Trinquet d’Ondara 13 escoles (Alcàntera-Càrcer, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benissa, Bicorb, El Campello, Genovès, Moixent, Oliva, Ondara, Orba, Petrer i Vall de Laguar) i 20 equips, disputant les 10 finals Autonòmiques de la modalitat, absolutes i per la tercera plaça.

Podi Autonòmic dels XXXVI JECV de raspall:

-Categoria benjamí:

1º – Ondara

2º – Oliva A

3º – Benissa

4º – Moixent A

-Categoria aleví:

1º – Genovès

2º – Beniarbeig-El Verger A

3º – Bicorb

4º – Ondara A

-Categoria infantil:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Genovès

3º – El Campello

4º – Oliva B

-Categoria cadet:

1º – Bellreguard A

2º – Ondara A

3º – Alcàntera-Càrcer A

4º – Petrer A

-Categoria juvenil:

1º – Alcàntera-Càrcer

2º – Orba

3º – Genovès

4º – Vall de Laguar

Publicado en Actualitat, Esports.