EL PARTIT BENÈFIC ENTRE L’ONDARENSE I LA SELECCIÓ COMARCAL VA ACONSEGUIR RECAPTAR 430 EUROS A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Ondara, 14.05.18. Ahir diumenge 13 de maig es va celebrar al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara el partit de futbol benèfic entre la UE Ondarense i la Selecció Comarcal de futbol de la Marina Alta futbolmarinaalta.com (integrada per jugadors del grup VII de 1a Regional, dels equips d’Ondara, Benissa, Orba, Pedreguer, Pego i Gata).

partit benefic (7)partit benefic (5)

Un partit que, sotal el lema “Esport i Solidaritat van de la mà”, va aconseguir recaptar 432 euros a favor de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara (tota la recaptació per assistència a l’esdeveniment servirà per a millorar la qualitat de vida de les persones usuàries de la Residència d’Ondara)

partit benefic (4)partit benefic (1)

Aquesta iniciativa solidària i esportiva va ser tot un èxit. Des de l’Ondarense s’ha volgut agrair a totes les persones que han contribuït a la celebració d’aquest esdeveniment solidari; als jugadors i cos tècnic dels dos equips, aficionats, futbolmarinaalta.com (organitzador del partit) i a l’Ajuntament d’Ondara, representat per l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

partit benefic (2)partit benefic (3)

El partit va culminar amb un resultat de 3-2 a favor de l’Ondarense.

partit benefic (6)

Publicado en Actualitat, Esports.