SARA GIMENA ACONSEGUEIX UNA SEGONA POSICIÓ AL II TRIATLÓ AUTONÒMIC ESCOLAR DE PILAR DE LA HORADADA – L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA TAMBÉ AL TRIATLÓ SANTANDER SERIES DE VALÈNCIA

*COMUNICAT CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

SARA GIMENA ACONSEGUEIX UNA SEGONA POSICIÓ AL II TRIATLÓ AUTONÒMIC ESCOLAR DE PILAR DE LA HORADADA

L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA TAMBÉ AL TRIATLÓ SANTANDER SERIES DE VALÈNCIA

IMG-20180514-WA0020IMG-20180514-WA0023

Aquest cap de setmana el Club Ondara Tri-Esport ha estat present el diumenge 13 de maig en el Triatló Autonòmic de Pilar de la Horadada i el dissabte 12 en el Triatló Santander Series 2018 celebrat a València.

Pel que fa a la primera competició es tractava del II Triatló Autonòmic Escolar puntuable per a la Fase Autonòmica dels XXXVI Jocs Esportius Escolars de la Comunitat Valenciana en aquesta ocasió amb seu a Pilar de la Horadada.

La prova organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de la localitat del Baix Segura va reunir vora 300 triatletes entre totes les categories escolars (cadets, infantils, alevins, benjamins, aquets últims sense competició).

De l’Ondara Tri-Esport va participar Sara Gimena Schümmelfeder en la categoria de Cadets. En aquesta categoria les distàncies estaven reglamentades amb 600 metres per al segment de natació, 9,6 km al segment de bicicleta i finalment 2,6 km a segment de carrera a peu.

La triatleta ondarenca que va consolidant-se en el panorama autonòmic del triatló en les categories en les quals ha anat participant va aconseguir una 2n posició parant el crono en 40 minuts i 17 segons. Així mateix, en primera posició va ser la triatleta del Tragalenguas.org Lucia Navarro Tarin amb 39 minuts i 35 segons i completant el podi em tercera posició Andrea Cernuda Herraiz del C.E.A. Bètera amb 40 minuts i 20 segons.

Per una altra banda, l’escenari de la Malva-Rosa va rebre vora 1500 triatletes per celebrar el Triatló Santander Series – Triatló del Marítim al Cap i Casal. Aquesta prova acollia diverses modalitats entre altres, la de relleus, per parelles, supersprint, Sprint i Olímpic.

L’esdeveniment esportiu va ser el primer en el calendari Triatlón Series Santander 2018 que recorre un total de 9 ciutats per completar les cites de la Copa Triatló que rep el mateix nom.

L’Ondara Tri-Esport va participar en les modalitats Olímpic i Sprint que com ja venim explicant en nombroses cròniques recorren 1500 metres en natació, 40 km bicicleta i 10 km carrera a peu en el primer cas; 750 metres en el segment natació, 20 km en bicicleta i 5 km carrera a peu en el segon cas. Així mateix, en la secció fèmina del club va ser Pilar Pérez Tomás qui va participar en la modalitat Sprint amb un temps d’1 hora i 41 minuts. En la modalitat Olímpica van participar els ondarencs Luis Javier Mohedano Domínguez amb un temps de 2 hores 29 minuts i Jose Vicente Estévez Álvarez amb 2 hores i 42 minuts. Es va proclamar campió Oscar Martínez Belmonte del Club Casman Triatlón Albacete en masculí i Laura Riesco Garcia del Club Deportivo Elemental Tri Nat ambdós de la modalitat Olímpica i Lucas Jacolin i Essie Amery (Independents) respecte a la modalitat Sprint.

En breu tindrem dues proves més en les quals l’Ondara Tri-Esport estarà present, com són el Triatló Distància Mitjana d’Oliva Capità de l’Avantguarda i el Mitja distància i Olímpic de València A300w.

*COMUNICAT CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

Publicado en Associacions.