LES PERSONES MAJORS D’ONDARA VAN PARTICIPAR EN LA IV JORNADA OLÍMPICS

Van participar 43 persones d’Ondara que van aconseguir podis en carrera femení i masculí, en bàsquet i en coreografia

Ondara, 09.05.18. Divendres passat 4 de maig es va celebrar a Xàbia la “IV Jornada Olímpics – Els olimpíades per a la gent major”, organitzada pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta), que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara. Les persones majors de la Marina Alta van participar en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa.

ondara en olimpics (11)ondara en olimpics (10) ondara en olimpics (9)ondara en olimpics (8)

En el cas d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports i la del Major, van participar en la Jornada Olímpics un total de 43 persones integrants del curs de gimnàstica de manteniment, coordinat per Alicia Ivars. En la IV Jornada Olímpics es van celebrar les proves d’atletisme (llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia.

ondara en olimpics (2)ondara en olimpics (3) ondara en olimpics (4)ondara en olimpics (5) ondara en olimpics (6) ondara en olimpics (7)

Cal destacar que les persones participants d’Ondara van aconseguir quatre trofeus:

  • Modalitat carrera femení:

1a classificada Leonor Salort

  • Modalitat carrera masculí:

3er classificat Pedro García

  • Competició de bàsquet:

1es classificades: Dora Tormo, Teresa Soler, Mari Leo Martí, Amparo Martí i Leonor Salort.

  • Coreografia:

La més seductora

podiums ondara (2)podiums ondara (1)

El lliurament de medalles va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual va donar l’enhorabona a tots i totes els participants.

Publicado en Actualitat, Esports.