LA CURSA POPULAR d’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 19 DE MAIG, COMPLINT LA SEUA VINTENA EDICIÓ

La gran festa de l’atletisme local està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament

Ondara, 10.05.18. La 20a edició de la Cursa Popular d’Ondara (10a prova puntuable del 22è Circuit a Peu Marina Alta) se celebrarà el dissabte 19 de maig, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Enguany 2018, l’esdeveniment cobra especial rellevància, en tractar-se del 20 aniversari de la cursa popular ondarenca. Per això, l’esdeveniment comptarà amb diverses sorpreses i animació musical durant la jornada (amb la participació de la Banda de Música d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, i la batukada Ondaratack durant el recorregut de la cursa), segons han donat a conèixer en la presentació de la XX Cursa Popular d’Ondara l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, Pep Giner, Paco Giner i Juan Ginestar.

presentacio volta a peu 20

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets i xiquetes que participaran en les carreres de categories inferiors. La cursa d’Ondara és “tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la nostra localitat” segons ha recalcat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; qui ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja en el Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar en la web www.somesport.com  fins al 17 de maig. 

Les inscripcions per a les categories inferiors:  Per als xiquets i xiquetes d’Ondara, des de prebarrufets fins cadets, es distribuirà una circular en els centres educatius, a fi que s’apunten fins el dia 16 de maig, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport de l’11 al 17 de maig en www.somesport.com . Els dorsals es repartiran el divendres 18 de maig en el centre educatiu al que pertany . A qui li falte el dorsal, el recollirà de 17h a 19h. al Claustre de l’Ajuntament.

INSCRIPCIO CURSA 2018, RECTIFICAT (1)

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta en el carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 17 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí).

HORARIS CURSES CATEGORIES INFERIORS:

PRE-BARRUFETS masculí i femení: nascuts 2014 fins 2016 DISTÀNCIA: 100m. HORA: 17 h.
BARRUFETS masculí i femení: nascuts 2013 i 2012 DISTÀNCIA: 100 m. HORA: Al finalitzar l´anterior
PREBENJAMÍNS masculí i femení : nascuts 2011 i 2010 DISTÀNCIA: 400 m. HORA: Al finalitzar l´anterior
BENJAMINS masculí i femení: nascuts 2009 i 2008 DISTÀNCIA: 800 m.
ALEVINS masc. i fem.: nascuts 2007 i 2006 DISTÀNCIA: 1200 m. HORA: Al finalitzar l´anterior
INFANTILS masc. i fem.: nascuts 2005 i 2004 DISTÀNCIA: 1700 m. HORA: Al finalitzar l´anterior
CADETS masc. i fem.: nascuts 2003 i 2002 DISTÀNCIA: 2.100 m. HORA: Al finalitzar l´anterior

Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, com són somesport.com, Baleària, Matties Bags, Rema (Rehabilitació i cardiologia esportiva), Portal de la Marina, Canfali, Hotel Dénia Golf Resort Marriott, Ràdio Dénia i Ràdio Litoral-Cadena SER, i HLA SAN Carlos-HLA Sport, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

Circuit a Peu Cursa Ondara 2018_01

Publicado en Actualitat, Esports.