AQUEST DIUMENGE 13 DE MAIG, PARTIT DE FUTBOL BENÈFIC A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

futbol residencia

Jugarà la UD Ondarense contra la Selecció Comarcal futbolmarinaalta.com

Ondara, 09.05.18. Sota el lema “Esport i Solidaritat van de la mà”, aquest diumenge 13 de maig se celebrarà el partit de futbol de caràcter benèfic a favor de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Es tracta de la segona edició d’aquest partit; una iniciativa benèfica que s’espera tinga continuïtat en anys pròxims.

La presentació d’aquest esdeveniment, realitzada aquest matí a la Residència d’Ondara, ha comptat amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president de la UD Ondarense, Àngel Luís Álvarez; el coordinador de la Selecció Comarcal futbolmarinaalta.com, Lluís Pons, i la representant de la Residència, Sílvia Sivera.

presentacio partit residencia

Tots ells han animat a la ciutadania a presenciar aquest partit benèfic que tindrà lloc aquest diumenge 13 de maig a les 18 hores al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, entre la UD Ondarense i la Selecció Comarcal de futbol de la Marina Alta futbolmarinaalta.com (que està integrada per jugadors del grup VII de 1a Regional, dels equips d’Ondara, Benissa, Orba, Pedreguer, Pego i Gata, i entrenada per Joan Coca).

El donatiu per assistència serà de 2 euros (si bé es pot incrementar aquesta quantitat a voluntat), i els fons que es recapten serviran per a millorar la qualitat de vida de les persones usuàries de la Residència d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.