50 PERSONES ASSISTEIXEN A LA XERRADA INTERACTIVA SOBRE RECICLATGE PER A PERSONES MAJORS AL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

taller reciclaje mayores (1)taller reciclaje mayores (2)

Ondara, 09.05.18. Ahir dimarts 8 de maig es va impartir al Centre Social d’Ondara la xerrada interactiva “La tómbola del reciclatge”, dirigida a les persones majors d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, i per l’empresa municipal SINMA Ondara. En la xerrada van participar la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, i el Regidor delegat de SINMA Ondara, Francesc Giner, el qual va realitzar la presentació del taller. La xerrada-taller va comptar així mateix amb la col·laboració de la tècnica activitats cognitives els cursos de l’Ajuntament, Tere Fullana, i de l’associació de jubilats i pensionistes d’Ondara.

La xerrada – taller “La tómbola del reciclatge” va ser impartida per Ecoembes, amb la finalitat d’acostar la pràctica del reciclatge a la gent major d’Ondara, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d’aquests residus, i resoldre els seus dubtes. Mig centenar de persones van assistir a aquest taller interactiu amb què van aprendre, mitjançant jocs, els contenidors en què s’han de depositar cada tipus de residus. Aquesta activitat està emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus.

taller reciclaje mayores (3)taller reciclaje mayores (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.