COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – III FIRA DE LA PARAULA I LA BONA TAULA 12-13 MAIG 2018

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la III Fira de la Paraula i la Bona Taula al Barri del Crist d’Ondara, aquest cap de setmana (dies 12 i 13 de maig de 2018), estarà prohibit l’estacionament als carrers Josep Iturbi, Sant Joan de Deu, Dr Albalat, Pça 9 d’octubre, primer tram de Constitució i Menendez Pidal (tram de Dolors fins José Iturbi). Igualment, quedarà restringida l’entrada i l’eixida dels guals d’aquests carrers.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Ajuntament.