EL V CAMPUS DE BÀSQUET D’ONDARA SE CELEBRARÀ DEL 30 DE JULIOL AL 3 D’AGOST (INFANTILS I CADETS) I DEL 6 AL 10 D’AGOST (BENJAMINS I ALEVINS)

CARTELL campus basquet

Com a novetat, oferirà la modalitat 24 hores (que inclou l’estada), que es vindrà a sumar a l’habitual modalitat de 9 a 20 hores

Ondara, 08.05.18. La Regidoria d’Esports d’Ondara (dirigida per Mar Chesa), l’empresa municipal PIMON i el Club de Bàsquet d’Ondara tornen a oferir aquest estiu el Campus de Bàsquet d’Ondara, que compleix la seua cinquena edició, i que estarà dirigit i coordinat per Lluís Fornés.

En aquesta nova edició hi ha importants novetats organitzatives. D’una banda, el campus se celebrarà en dues setmanes, depenent de la categoria dels seus integrants; serà la setmana del 30 de juliol al 3 d’agost (categories infantil i cadet) i del 6 al 10 d’agost (categories benjamí i aleví). El campus de bàsquet es realitzarà a les instal·lacions del pavelló municipal d’Ondara de 9 a 20 hores, si bé enguany s’ofereix com a novetat l’opció “24 hores” que inclou l’estada, sopar i desdejuni en la granja escola Baladre, i el transport del pavelló municipal a la granja escola i viceversa.

El V Campus de Bàsquet d’Ondara va dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys (categories benjamí, aleví, infantil i cadet de la pròxima temporada). El programa del campus suposa una oportunitat única perquè els xiquets i xiquetes interessats a practicar el bàsquet puguen adquirir nous coneixements i consolidar els que ja tenen, amb un treball més personalitzat que els permeta aconseguir una millora en poc de temps. Les diferents categories i grups de treball comptaran amb una atenció més personal i amb diferents treballs adaptats al seu ritme i habilitats. Durant aquesta setmana no faltaran activitats recreatives, aquàtiques, o xerrades, entre altres activitats.

Aquest campus està considerat com un campus de tecnificació d’alt nivell per a tots aquells amants de l’esport de la cistella, ja consolidat i amb molt bona acollida en la nostra comarca. Té com a finalitat reforçar i millorar tots aquells aspectes treballats durant la temporada, perquè l’esportista continue creixent. Es caracteritza per un treball específic a nivell tècnic i tàctic dut a terme pels entrenadors locals de les escoles esportives d’Ondara i membres del club de bàsquet i per entrenadors superiors o seleccionadors de la FBCV, que visiten el campus com a convidats any rere any. Al llarg de les diferents edicions, han passat pel Campus d’Ondara convidats com: Ferran Pizcueta entrenador superior, entrenador de la cantera del València Basket; Pablo Pérez seleccionador Cadet Femení de la Comunitat Valenciana; Óscar Retortillo seleccionador autonòmic aleví, David Avaria, entrenador que ha passat per equips com Joves Almàssera, València Basket; Josefa Costa, entrenadora de la selecció Infantil de la Comunitat Valenciana; Jaume Tormo, seleccionador Infantil Femení de la Comunitat Valenciana; i Víctor Rubio, actualment entrenador de l’UPB Gandia Bàsquet Liga EBA .

Aquest estiu 2018, el Campus de Bàsquet d’Ondara compta amb dues modalitats de preu, depenent de l’opció que es trie:

-150 euros per a membres de les escoles esportives municipals o empadronats a Ondara, i aquells participants en la IV edició. El preu inclou l’esmorzar, dinar, berenar i hidratació, així com una bossa esportiva, dos equipatges d’entrenament, dues camisetes tècniques i un baló de bàsquet.

-300 euros per a l’opció 24 hores. Aquest preu inclou el mateix que l’anterior, i a més l’estada, sopar i desdejuni en Baladre, així com el transport del pavelló municipal a la granja escola i viceversa.

Per a més informació, es pot acudir a l’Oficina d’Esports Municipal d’Ondara, ubicada al pavelló, o bé posant-se en contacte a través de:

campusbasquetondara@gmail.com o esports@ondara.org

Enllaços:

https://spark.adobe.com/page/COCeca8mchFi0/

www.facebook.com/campusbasquetondara

https://clubbasquetondara.wixsite.com/campus

Inscripció on line en l’enllaç següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ_3UQANlO0UX9KLzVTbQIszjrObXf8zeZ5zqW40o8oQsxLA/viewform

Publicado en Actualitat, Esports.