EXPOSICIÓ “LUCES DEL MEDITERRÁNEO” DE L’ARTISTA PLÀSTICA OKSANA BASTIS EN LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

expo oksana (1) expo oksana (2)

Ondara, 07.05.18. Divendres passat es va inaugurar a la Casa de Cultura d’Ondara l’exposició “Luces del Mediterráneo”de l’artista plàstica Oksana Bastis, que es pot visitar a la Sala d’Exposicions fins al 31 de maig, en horari de 9 a 14 i de 16 a 21 hores. Una exposició englobada en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de maig. La inauguració de la mostra va comptar amb l’assistència de les Regidores de Cultura, Raquel Mengual i d’Educació, Mar Chesa, les quals van expressar el seu suport a l’artista Oksana Bastis.

La mostra “Luces del Mediterráneo” conté en la creació de les obres pictòriques la inclusió de material reciclat, mitjançant objectes que la pròpia artista arreplega en la costa, trets pel mar, en dies posteriors a les tempestes.

 

expo oksana (3) expo oksana (4)

 

 

CARTELL EXPO OKSANA

 

Publicado en Actualitat, Cultura.