LA BANDERA DELS TRADIJOCS ARRIBA A ONDARA

Els XI Tradijocs de la Marina Alta se celebren aquest diumenge 6 de maig a Ondara

Ondara, 04.05.18. Aquest matí ha arribat al Col·legi Sanchis Guaner d’Ondara la bandera dels XI Tradijocs de la Marina Alta, que se celebren aquest diumenge 6 de maig a Ondara, organitzats pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta) amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mar Chesa. La bandera, que en les darreres setmanes ha anat recorrent totes les poblacions participants, ha sigut rebuda hui amb entusiasme pels escolars d’Ondara.

davdav

Els Ajuntaments participants en els Tradijocs 2018 són: Alcanalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Retoria, La Xara, La Vall de Laguar, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Senija, Teulada-Moraira, Xàbia i Xaló.

En els Tradijocs de la Marina Alta participaran aquest diumenge uns 500 xiquets i xiquetes de tota la comarca, de 5è – 6è i de 3r – 4t de primària (categories aleví i benjamí). Tots gaudiran dels jocs tradicionals com “sambori”, “pilota”, “ratlleta”, “trompa”, “corda”, “boletes”, “mocador”, “birles”, “set i mig”, i “cementeri”.

La jornada dels XI Tradijocs de la Marina Alta se celebra aquest diumenge 6 de maig, i els jocs es desenvoluparan en la zona del Prado. A les 9 hores començarà l’acte amb la recepció als participants, i a les 9:30 hores a les autoritats, després de la qual cosa, donarà inici la cercavila des de carrer Sant Jaume, fins a arribar al Prado, on es faran els jocs.

dav

Publicado en Actualitat, Ajuntament.