NOU ESPAI D’IGUALTAT EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 07.05.18. La Regidoria de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha habilitat un nou espai en la Biblioteca Municipal d’Ondara, el nou “Espai d’Igualtat”. Es posa així en marxa una iniciativa de la Comissió d’Igualtat d’Ondara, que, en les seues reunions periòdiques, va proposar la creació en la Biblioteca Municipal i en les biblioteques dels centres educatius, d’unes àrees específiques per a donar major visibilitat i acostar a la ciutadania, a través de la lectura, la temàtica de la igualtat, amb lectures referents a temes relacionats amb la tolerància, la solidaritat, la igualtat o l’empatia, entre altres.

espai igualtat biblioteca (1)

En aquest nou espai de la Biblioteca Municipal d’Ondara, que s’ha decorat amb tons violetes i amb les paraules “Igualtat”, “Solidaritat” i “Educació”, es poden trobar diversos llibres, dirigits a totes les edats, que aborden qualsevol classe de temes relacionats, des de la violència de gènere, fins al racisme, l’homofobia, passant per l’assetjament o “bulling”, etc.

La proposta de la Comissió d’Igualtat comprèn també crear aquests espais d’igualtat als centres educatius (Col·legi Sanchis Guarner i IES Xebic).

Publicado en Actualitat, Cultura.