L´EQUIP CADET A DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS DE BÀSQUET D’ONDARA PARTICIPA AL TORNEIG COSTABLANCA BASKET CUP DE BENIDORM

torneig equ

Els jugadors de l´equip cadet passaren el pont de maig fent allò que més els agrada, jugar a bàsquet. Els ondarencs participaren al Costablanca Basket Cup, torneig que es disputà en Benidorm i congregà a equips provinents de tota Espanya i on demostraren el seu potencial quedant en una meritòria cinquena posició.

El torneig començà el passat dissabte quan s´enfrontaren amb victòria al Terralfàs. El diumenge tingueren jornada doble, pel matí s´aconseguí la victòria front al C.B Villalba i per la vesprada caigueren derrotats front al Juventud Alcalà B en un partit molt igualat perdent la possibilitat de lluitar per les medalles.

El dilluns guanyaren front al C.B. Benidorm clarament i el dimarts pel matí tancaren la seua participació amb una derrota molt ajustada per 4 punts front el Juventud Alcalà A que determinà la cinquena posició final.

Un gran torneig on disfrutaren de bàsquet, rialles i una bona convivència familiar ja que els pares dels jugadors acompanyaren, observaren i animaren com els que més al llarg de tot el torneig. Una de les millors formes de passar el pont de maig.

torneig equip

Publicado en Esports.