L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA D’ONDARA ACONSEGUEIX 4 PODIS EN LA 2ª FASE LLIGA PROVINCIAL INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CELEBRADA A XÀBIA

En nivell Federació la juvenil Irene Estévez es va proclamar 2ª classificada

Ondara, 02.05.18. Diumenge passat 29 d’abril, l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va aconseguir 4 podis en la 2a fase de la Lliga Provincial Interclub, celebrada a Xàbia. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars, i que compta com entrenadores amb Cristina Sala, Alba Fornés, Sandra Gamero, i Irene Estévez, va obtindre uns magnífics resultats, aconseguint un total de 4 podis en aquesta competició de gran nivell.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, va felicitar les gimnastes d’Ondara i les seues entrenadores pels seus resultats aquest passat cap de setmana.

2ª FASE LLIGA PROVINCIAL INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

Individual

Categoria Infantil Corda: Paula González 1ª Classificada

Categoria Cadet Aro: Júlia Mut 1ª Classificada

Duo

Categoria Cadet Masses: Begonya García i Estela Dengra

3es Classificades

Equip

Categoria Cadet Aro: Adriana Noguera 5ª Classificada

Categoria Cadet Masses: Mireia Payà 1ª Classificada

General: 4es Classificades

interclub (1)interclub (2) interclub (3)interclub (7)

interclub (4)interclub (5)interclub (6)  interclub (8)interclub (9)

NIVELL FEDERACIÓ: TROFEU MONTGÓ XÀBIA i TROFEU RITMOLIVA

La juvenil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, Irene Estévez, va participar en el Trofeu Montgó Xàbia el passat dissabte 28 d’abril, on es va proclamar 2ª classificada.

D’altra banda, el mateix dia en Oliva, en el Trofeu Ritmoliva, la juvenil Sandra Gamero també va competir quedant en quart lloc. Ambdues competeixen en el nivell bàsic federació, les quals junt a Eva Signes estan entrenant dur per al provincial de federació que es celebrarà el pròxim 12 de maig en Alacant.

sandra e irene (1) sandra e irene (2)

Publicado en Actualitat, Esports.