LA PREINSCRIPCIÓ PER A L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ D’ONDARA ES REALITZARÀ ELS DIES 9, 10 I 11 DE MAIG

Entre les novetats destaca que per al pròxim curs, la matrícula i l’assistència serà gratuïta en el tram de 2-3 anys; se seguirà el calendari laboral (no l’escolar) i l’horari serà de 8 a 18 hores

Ondara, 03.05.18. L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara efectuarà els dies 9, 10 i 11 de maig la preinscripció per al procés de matrícula per al nou curs escolar 2018-2019. La preinscripció s’haurà de realitzar en la mateixa Escola Infantil Municipal, adjuntant el full d’inscripció i pertinent documentació. En el curs escolar 2018-2019 haurà diverses novetats organitzatives, com s’ha anunciat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara i des de l’empresa municipal PIMON, responsable de la gestió de l’Escoleta. Entre les novetats destaca que per al proper curs, la matrícula i l’assistència serà gratuïta en el tram de 2-3 anys, tal com contempla la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports (el menjador i el material queden exclosos d’aquesta gratuïtat). A més, entrarà en vigor el nou reglament de l’Escoleta, amb novetats referents als horaris, calendari laboral, etc. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’està remetent una carta a les famílies amb fills/filles censats a Ondara en edats susceptibles d’assistir a l’Escoleta el pròxim curs, informant-los de les novetats, les dates d’inscripció i matrícula, i la documentació necessària.

L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà consta de 39 places per a alumnat d’1-2 anys i 54 places per a alumnat de 2-3 anys. Tenen preferència en la reserva de plaça de 2-3 anys aquells xiquets i xiquetes que han estat inscrits en l’Escoleta durant l’etapa d’1-2 anys.

Una vegada finalitzats els terminis de presentació de sol·licituds de nou ingrés, d’acord amb la documentació presentada, si l’Escola Infantil Municipal disposa de places suficients, s’inclouran totes en la llista provisional d’alumnes admesos i s’especificaran, si és el cas, les places vacants. Si el nombre de matrícules és superior al de places autoritzades, es procedirà a la valoració de les mateixes d’acord amb els criteris de baremació establits. En cas d’empat, es resoldrà atenent a l’orde següent: empadronament en el municipi, major puntuació en la vinculació d’altres germans en el centre, circumstàncies acreditades dels membres de la unitat familiar, la tipologia familiar i la situació laboral de la unitat familiar. Una vegada efectuada la baremació, es farà pública la relació provisional d’alumnes admesos i no admesos en la que figuraran tots els i les sol·licitants segons l’ordre de la puntuació obtinguda fins a cobrir la totalitat de les places vacants.

Quant a altres novetats organitzatives, per al proper curs se seguirà el calendari laboral (no l’escolar) i l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara iniciarà el seu període ordinari dins dels 6 primers dies de setembre fins al 30 de juny, sent el seu període com “Escoleta d’Estiu” el comprés entre l’1 de juliol i el 31 d’agost. Els serveis d’Escola Matinera (de 8 a 9 hores) i Escola de Vesprada (17 a 18 hores) es posaran a disposició dels pares i mares amb la finalitat de donar suport en la conciliació de la seua vida familiar i laboral.

La novetat referent a les quotes implica que el pròxim curs escolar 2018-2019 s’ofereix la gratuïtat del tram 2-3 anys als centres de titularitat pública de primer cicle d’Educació Infantil, com és el cas de l’Escola Infantil d’Ondara Joaquina Gavilà. Per aquest motiu, l’alumnat de 2-3 anys no realitzarà cap pagament en els conceptes de matriculació i assistència, existint un finançament total del cost d’escolarització de la plaça. Per a la resta de conceptes (menjador, material), s’abonaran els imports establits.

Respecte al calendari de matrícula, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 9 a l’11 de maig a l’Escola Infantil de 8:00 a 9:30 hores i de 12:30 a 13:30 hores. Les llistes provisionals de l’alumnat admès es publicaran el 25 de maig en l’Escola Infantil i l’Ajuntament d’Ondara. El període de reclamacions és del 28 al 30 de maig en l’Escola Infantil. L’1 de juny es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admès en l’Escola Infantil i l’Ajuntament. La matricula es realitzarà del 4 al 6 de juny en Escola Infantil en horari de 8:00 a 9:30 hores i de 12:30 a 13:30 hores. El 8 de juny es publicaran les llistes definitives, i, en cas d’existir vacants, la matrícula seguirà oberta tot el mes de juny i setembre. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’Escola Infantil en el telèfon 965766181.

DEF PREINSCRIPCIÓ 2018-2019 (26 Abril 2018)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.