L’EQUIP ALEVÍ MASCULÍ A (E.E.M BÀSQUET D’ONDARA) PARTICIPA EN EL TORNEIG VALÈNCIA BASKET CUP

IMG-20180503-WA0003IMG-20180503-WA0002

El nostre equip Aleví Masculí A va participar aquest pont de maig en el torneig que organitza el València BC en les magnifiques instal·lacions de l’Alqueria del Basket.

Els nostres joves jugadors eixiren cap a València dissabte de vesprada amb les maletes plenes d’il·lusió i amb moltes ganes de gaudir d’un torneig que congregava molts equips, provinents tan de la Comunitat Valenciana com d’altres comunitats com Catalunya, Madrid, Aragó, La Rioja o les Illes Balears.

Per a d’ells era la primera vegada que tenien l’oportunitat de viure una experiència d’aquest tipus, on anaven a jugar partits durant tres dies i on anaven a conviure tots junts en l’hotel i conèixer altres jugadors d’altres equips. A més, pogueren anar a veure la Fase final de la Lliga Femenina, on el València BC es proclamà campió, ascendint a la màxima categoria del basquet nacional.

El diumenge de mati jugaren davant l’equip amfitrió, el València BC, mostrant una gran imatge d’equip i competint en tot moment. Per la vesprada ens esperava un altre històric del basquet valencià, el CBM Benifaió, on en un partit igualat i emocionant es pogué guanyar.

Al dia següent el rival era el CB Albufereta, on la superioritat dels nostres es demostrà des del primer moment i per la vesprada tocava descans per preparar les semifinals del torneig. Semifinals que es jugaren davant el CB Ilicitano i que amb el partit igualtat, la mala sort va fer que es perdera per un punt de diferència.

A pesar de quedar-se a les portes de la final, els nostres feren un torneig espectacular, gaudiren molt de tot el que rodejava aquest gran esdeveniment i es varen emportar una experiència molt bona, la qual volen repetir l’any que ve.

 

 

 

Publicado en Esports.