L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TRIOMFA EN LES FINALS PROVINCIALS DE RASPALL JECV 2018

Ondara aconsegueix l’or en les categories benjamí i cadet (equip cadet A); la plata en aleví; el bronze en cadet (equip cadet B); i un quart lloc en juvenil, en els XXXVI JECV modalitat raspall

Ondara, 02.05.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir ahir dimarts 1 de maig uns magnífics resultats en les finals provincials de raspall dels XXXVI JECV, i es va consolidar com l’escola que reina en la modalitat de raspall en la província d’Alacant, en ser la campiona provincial en dos de les cinc categories; benjamí i cadet, i aconseguir la plata en alevins, el bronze en cadet, i un meritori quart lloc en juvenils. El carrer d’El Verger va ser l’escenari d’aquestes finals.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va protagonitzar unes magnífiques partides. L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre i Dani Serra, es va alçar com a campió provincial després de guanyar en una intensa final a l’equip de Benissa.

benjamins (1) benjamins (2)

L’equip Aleví, format per Àlex Serra, Andreu Mullor, José Mengual i Mateu Guitar, va perdre en la final absoluta davant de Beniarbeig-El Verger A, sent els d’Ondara subcampions provincials.

alevins (1) alevins (2)

L’equip Cadet A, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, es va alçar com a campió provincial després de guanyar en la final a l’equip de Petrer A.

cadet A

En categoria cadet, els ondarencs van aconseguir dos podis, perquè l’equip Cadet B, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, va vèncer en la final per la tercera plaça al de Benissa.

cadet Bcadets

En categoria juvenil, l’equip de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Javi González, Miguel Angel Cabanes, i Iván Fornés, va lluitar fins al final en la partida per la tercera plaça provincial, un lloc que al final va ser per a l’equip d’El Campello.

juvenils (1) juvenils (2)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, van lliurar (junt amb altres autoritats comarcals i representants de la Federació de Pilota Valenciana) els trofeus als equips locals. José Ramiro i Mar Chesa van donar l’enhorabona als integrants i entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. Ambdós han felicitat a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus excel·lents resultats en la modalitat de raspall durant aquesta la temporada, i els han desitjat als seus integrants molta sort en la fase final autonòmica, que es disputarà el dissabte 12 de maig al Trinquet Municipal d’Ondara. Així mateix, han animat a la ciutadania a presenciar aquestes finals en el trinquet local, on es podrà gaudir d’un gran espectacle de l’esport autòcton.

Podium provincial d’Alacant dels XXXVI JECV de raspall:

– Categoria benjamí:

1º – Ondara

2º – Benissa

3º – Muro d’Alcoi A

4º – Agost B

– Categoria aleví:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Ondara A

3º – Orba B

4º – Sella-Relleu A

– Categoria infantil:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – El Campello

3º – Orba

4º – Muro d’Alcoi A

– Categoria cadet:

1º – Ondara A

2º – Petrer A

3º – Ondara B

4º – Benissa

– Categoria juvenil:

1º – Orba

2º – Vall de Laguar

3º – El Campello

4º – Ondara

Van lliurar els trofeus i medalles el vicepresident de la Federació de Pilota València, Vicent Molines, l’Alcalde del Verger, Basili Salort, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, l’Alcalde de Beniarbeig, Vicent Cebolla, el tinent alcalde del Verger, Ximo Coll, la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, el Regidor de Tradicions del Verger, Yaye Arbona, i el Regidor de Beniarbeig, Álvaro Carrasquina.

Publicado en Actualitat, Esports.