CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 28 ABRIL

IMG-20180421-WA0000

ALEVÍ FEMENÍ

C.D.ONIL 41-61 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El darrer dissabte les nostres alevines es van desplaçar a Onil per disputar l’últim partit de la lligueta de la segona volta. El partit va ser més emocionant del esperat perquè les jugadores del equip local van demostrar una progressió espectacular. El partit va començar dominant Ondara amb un parcial de 0-10 en el primer quart degut a una bona defensa a tot el camp malgrat les faltes personals que van cometre. En el segon quart l’Onil va jugar el seu millor joc en atac amb transicions molt ràpides que les nostres no podien parar si no era amb faltes personals, cosa que va minvar la defensa en tot el camp per no ser expulsades. Tot i això, en el tercer quart una jugadora d’Ondara ja estava expulsada i l’equip va tindre que canviar la seua actitut tant en la defensa del 1×1 com en l’atac per fer més mal al rival. L’encontre va arribar als dos últims quarts amb una clara diferència de 25 punts però amb tres jugadores expulsades degut a la defensa presionant que no paraven de fer les nostre joc. En l’últim quart les jugadores d’Onil es van apropar en el marcador, ja que, les nostres jugadores estaven esgotades .Be, un bon treball defensiu i ara a jugar la copa federació.

ALEVÍ MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 46-66 AYUNTAMIENTO DE BENISSA

Últim partit d’aquesta segona fase en Preferent en la qual el nostre aleví masculí A ha competit, i molt bé, davant equips molt potents i que ha suposat un gran aprenentatge per aquest grup de jugadors. Ens enfrontàvem davant el Benissa, equip molt conegut i al qual ens havíem enfrontat moltes vegades. Equips molt parells els dos en nivell.

Fou un partit estrany, on els nostres no jugaren com de costum, molt erràtics en les finalitzacions i amb poc encert des del llançament exterior. Per la seua banda, l’equip rival si que aprofitava les seues ocasions i estigueren més encertats durant la majoria del partit. La defensa dels nostres també estigué més fluixa que de costum, i tot açò unit fou el que decantà la victòria per als visitants, tot i que els nostres continuaren lluitant durant tot el partit.

A pesar d’açò, res que dir a aquest equip, on s’ha competit molt bé durant tota la fase, amb molts partits de gran nivell i quedant entre els quatre primers de grup, el que deixa clar del que es capaç aquest equip.

ALEVÍ MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 48 – 38 AYTO. DE BENISSA 07

El passat dissabte de matí, els nostres joves jugadores jugaren en el pavelló d’Ondara el seu últim partit de lliga regular front al Benissa. El partit va començar molt igualat per part dels dos equips amb atacs efectius i bones defenses. No va ser fins el tercer quart quan els nostres començaren a defendre a tota pista amb molta intensitat i furtar molt balons el que va permetre acabar amb cistelles fàcils i distanciar-se en el marcador. La resta del partit tornà a estar igualat amb un joc molt equilibrat però finalment l’equip local es va emportar la victòria amb un resultat final de 48-38. Felicitar als jugadors per la progressió aconseguida durant aquesta fase i animar per a que continuen treballant en la fase final de la temporada.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

C.D.ONIL 76-46 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit molt disputat tot i que el resultat no va ser gens bo. Les nostres infantils van jugar un bon partit davant un gran equip demostrant la posició de privilegi que tenen el la taula. Les locals feren una pressió a tot pista acompanyada d’una defensa zonal que les nostres van poder superar en la primera meitat del encontre. La segona part ja va ser una altra història, ja que, les lesions de les nostres ens va deixar tocats de canvis. Tot i això, donar l’enhorabona al equip d’Onil per el gran joc que va fer el dissabte. Davant aquest equip, les nostres aprenen molt. Be, ara ens toca jugar el trofeu federació davant rivals de més entitat però de segur que amb menys ganes que aquestes jugadores. Ànim.

20180421_13085520180421_130859

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 75-73 CB INNOVA MUTXAMEL

Últim partit de lliga per a l’infantil masculí davant el Innova Mutxamel d’Alacant, equip que ens havia guanyat allà, però que els nostres, a pesar d’algunes baixes en jugadors molt importants, tenien ganes de competir, demostrar el nivell que tenen i la progressió en aquesta fase Preferent amb equips de gran nivell. I que millor forma que fer-ho a casa. El partit transcorregué en total igualtat durant els 40 minuts de joc, a pesar que els visitants eixiren millor al partit, i aconseguint un avantatge de 10 punts en els dos primers quarts. A pesar d’això, els nostres continuaren treballant i fruit d’això anaren acostant-se en el marcador arribant a remuntar. En ambdós equips els atacs s’estaven imposant a les defenses i on els visitants castigaren molt el rebot degut a la seua superioritat física. Amb igualtat s’arribà als últims segons de partit, i on els nostres feren la millor defensa vista durant el partit, i junt als tirs lliures convertits i la precipitació de l’equip visitant feren tenir un xicotet avantatge. Un temps mort dels alacantins per jugar-se l’última possessió de partit per empatar o guanyar fou errada, aconseguint els nostres el rebot i deixant una victòria de molt de mèrit a casa. Felicitar aquest equip per la fase realitzada, i que de no haver tingut tantíssims problemes de lesions, hagueren estat entre els millors de grup sens dubte, per nivell i qualitat.

CADETS

CADET MASCULÍ A

LUCENTUM 74 – 46 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El diumenge es jugà l´últim partit de lliga al Centre de Tecnificació d´Alacant i la falta d´encert en les cistelles properes no permeté realitzar un partit igualat front als alacantins que s´endugueren la victòria amb comoditat.

De totes maneres hem de fer notar la gran temporada que ha realitzat el nostre cadet A ja que començà la temporada en nivell 3 i ha aconseguit 2 ascensos de categoria en una sola temporada, primer guanyant-se la plaça de nivell 2 en la pretemporada i després aconseguint classificar-se per a competir en categoria Preferent el que dona una idea del gran esforç, dedicació i entusiasme que ha caracteritzat a aquest gran grup de joves al llarg de tota la temporada. Enhorabona a tots ells.

CADET MASCULÍ B

CB PETRER 39 – 52 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Excel·lent partit del nostre Cadet B en Petrer. Tot començava complicat per als nostres que no estaven encertats de cara a la cistella i la defensa era molt fluixa els 5 primers minuts de partit. A partir d’ahí i amb els continus canvis en la banqueta, els ondarencs s’espavilaren i milloraren la defensa afavorint ràpids contra-atacs després d’agafar els rebots. Poc a poc els jugadors anaven millorant la lectura defensiva i treballaren més atacs estàtics quan no tenien superioritat, amb un bon sistema de joc i molta mobilitat de baló.

Enhorabona a l’equip, que ha millorat molt des de principi de temporada i han acabat amb bons resultats esta segona fase. Per a finalitzar la temporada els queda el trofeu federació en un grup complicat, però esperem que continuen donant la talla.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 43 – 76 C.D. ONIL

El dissabte de vesprada les nostres xiques rebien en el pavelló al primer classificat de la lliga per a disputar l’últim partit de la segona fase de lliga regular. El partit va començar amb un pressió platejada per l’equip visitant que les nostres van aconseguir superar a relativa facilitat, no obstant, no estigueren afortunades de cara a l’anella i no aconseguiren ferir a l’equip rival. En el segon quart l’equip local estigueren més encertades i es tornaren a arrimar en el marcador però no fou suficient a pesar del bon joc realitzat. El marcador final fou de 43-76 per a les d’Onil, no obstant, animar a les nostres jugadores que a pesar de no haver obtingut els resultats esperats en competició, han millorat considerablement el seu joc i esperem que segueixen millorant!

JUNIOR MASCULÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 53 – 55 CB PEGO

Gran partit del nostre junior masculí que ho donà tot el passat dissabte per a endur-se la victòria en l’últim partit de la lliga. Esperant no cometre els mateixos errors que la setmana anterior, els nostres eixiren mentalitzats de no deixar escapar al rival en el marcador i donar-ho tot en la pista.

Els assistents a l’encontre van disfrutar d’un gran joc per part dels dos equips on hi hagueren espectaculars cistelles, pilotes furtades acabades en boníssimes anotacions, tapons i defenses intenses.

El partit no es decidí fins als últims 6 segons on una pèrdua de baló dels locals, que anaven guanyant d’un punt, afavorí un contra-atac pegolí finalitzat en entrada i els donava la victòria a falta de dos segons. Els ondarencs no pogueren reaccionar i en una treta ràpida tornaren a perdre el baló i provocaren una falta. El partit finalitzà en dos tirs lliures dels quals sols entrà un i ja no donà temps per a més.

A pesar dels resultats, els júniors acaben la temporada amb el cap ben alt després d’haver competit els últims partits amb molta mala sort en una lliga de bon nivell. Aquest equip seguirà treballant en el trofeu federació on es tornaran a trobar al CB Pego i al CB Dénia 03.

Publicado en Esports.