LA FESTA SANTJAUMERA “COMPTE ARRERE” SE CELEBRARÀ EL 30 DE JUNY AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS

La Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions organitzaran aquest esdeveniment que comptarà amb esmorzars, jocs, karaoke, carretons, concert de rock, dinar a preus populars, “la gran cagà”, i servei de barra

Ondara, 24.04.18. La Regidoria de Festes i Tradicions, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha presentat aquest matí a l’Ajuntament d’Ondara la “Festa Santjaumera Compte Arrere”, que, a manera de preludi de les Festes Populars de Sant Jaume 2018, es durà a terme el dissabte 30 de juny, organitzada per la Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions. Mª Carmen Velázquez ha estat acompanyada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el tècnic de Joventut, Pedro Gil, i els voluntaris de la Comissió de Sant Jaume, Pere Sastre i Carlos Ortolà.

presentacio festa

La “Festa Santjaumera Compte Arrere” se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara i contornada del Prado, durant tota la jornada del 30 de juny, amb activitats des de les 10:30 hores fins a les 22 hores. Comptarà amb propostes variades per a tots els públics, esmorzars, jocs, karaoke, dinar a preus populars, carretons, actuació musical, “la gran cagà”, servei de barra… Es tracta d’una festa que pretén “calfar motors” per a les celebracions populars del mes de juliol, al mateix temps que recaptar fons a benefici de les festes de Sant Jaume 2018.

COMPTE-ARRERE-SANT-JAUME-2018

La festa començarà a les 10:30 hores amb esmorzars a preus populars; a les 11:30 hores hi haurà jocs infantils i a les 12 hores començaran les partides de cau i el karaoke. De 13 a 14 hores és “la dinaora”; una hora en què s’oferirà quinto+xupito+tapa per 2 euros. A les 14 hores s’oferirà dinar a preus populars. A les 17 hores hi haurà solta de carretons per als més menuts, i continuarà el karaoke. A les 18 hores tindrà lloc l’eixida del manso a la plaça de bous. De 19 a 20 hores serà la “sopaora” (de nou s’oferirà quinto+xupito+tapa per 2 euros). A les 20 hores s’oferirà el concert de rock de “La Mocha”, i a les 22 conclourà la festa santjaumera.

Els tiquets per al premi de 600 euros de “la gran cagà” es poden adquirir al preu de 3 euros a la Casa de Cultura, Penyes, Quintos 2018 i col·laboradors. També s’entrarà en un rifa amb el mateix número de la parcel·la. Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania a participar i a col·laborar en aquesta festa santjaumera.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.