COMENÇA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA LA CAMPANYA “AGAFA UN LLIBRE, DEIXA’N UN ALTRE”

A més, durant aquesta setmana l’alumnat del Sanchis Guarner podrà participar en el joc “En busca d’un llibre”

Ondara, 23.04.18. Aprofitant la commemoració hui 23 d’abril del Dia del Llibre, comença a la Casa de Cultura d’Ondara la campanya “Agafa un llibre, deixa’n un altre”, que, impulsada per la Regidoria de Cultura (dirigida per Raquel Mengual), funcionarà com un “trueque” de llibres a la Casa de Cultura. Aquesta iniciativa ha començat a funcionar hui i romandrà com a activitat fixa a la Biblioteca durant tot l’any, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi gratuït de llibres entre persones de totes les edats.

dav

A més, durant tota aquesta setmana, del 23 al 27 d’abril, els escolars de primària del Col·legi Sanchis Guarner d’Ondara podran participar en el joc “En busca d’un llibre”, que, en forma de gimcana pel poble, comença hui. Per a això, hauran d’arreplegar una targeta a la Casa de Cultura d’Ondara, i cada dia, anar descobrint una pista, que estarà oculta en diferents llocs de la població. Amb cada pista, podran completar una frase inacabada. I aquest divendres 27 d’abril, en tindre la frase completa, hauran d’anar a buscar el tresor al lloc on els indicaran les pistes. Des del departament de Cultura d’Ondara s’ha realitzat hui una visita al Col·legi Sanchis Guarner per a explicar, classe per classe, el funcionament d’aquesta campanya dirigida a tots els xiquets i xiquetes de primària d’aquest centre escolar, i se’ls ha animat a participar.

CARTELL

Cal recordar que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara està commemorant a l’abril el Mes del Llibre amb una programació l’objectiu de la qual és el foment de la lectura entre les persones de totes les edats, i amb distintes activitats que versen sobre els llibres i la lectura, tant per a xiquets i xiquetes com per a adults. Entre les activitats d’aquesta setmana, recalcar que aquest dimecres 25 d’abril a les 17:30 hores tindrà lloc a la Plaça Major l’Encontre amb els primers lectors, i des de la Regidoria de Cultura es farà lliurament d’un llibre en valencià a tots els xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys enguany 2018. La celebració es completarà, a continuació, amb una nova sessió de l’Hora del Conte a càrrec de Monipoppins amb l’obra “Artur i Clementina”.

Publicado en Actualitat, Cultura.