ONDARA PREMIA ALS MÉS LECTORS/ES DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL TEMPORADA 2017-2018

Ondara, 20.04.18. La Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va atorgar dimecres passat 18 d’abril els Premis a les persones més lectores de la Biblioteca Municipal “Enric Valor” de la temporada 2017-2018, veïns i veïnes d’Ondara. Amb aquesta iniciativa, que va estar dividida en dues categories (infantil-juvenil i adults), es pretenia felicitar aquelles persones que han resultat més actives en matèria de lectura, i fomentar la lectura entre la població. L’acte va ser presentat per la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i per la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, les quals van felicitar les persones usuàries de la biblioteca pel seu hàbit lector.

Els premiats en l’apartat infantil-juvenil (menors de 16 anys) van ser Verónica Raga Cuadros; Laia Alemany Soler; Pablo Prieto Nadales i Dounia Assak, que van rebre un diploma i un obsequi.

premis mes lectors es (7) premis mes lectors es (5)

premis mes lectors es (4)premis mes lectors es (2)

En la categoria d’adults, les persones premiades com més lectores de la Biblioteca d’Ondara van ser Ángela Giner Orts; Rosa Doménech Gasent; Mariví Puigcerver Ginestar i Celia Marañón Martín (va acudir a arreplegar el seu guardó el seu espòs, Pepe Llúzar).

premis mes lectors es (8) premis mes lectors es (6)

premis mes lectors es (1)premis mes lectors es (3)

Des de la Regidoria de Cultura se’ls va obsequiar amb diploma i llibres. A continuació va tindre lloc la presentació del llibre de poesia “El eje de la luz” a càrrec de José Iniesta Maestro, amb introducció del poeta i filòsof Héctor Solsona. Aquest llibre està emmarcat en el moviment de “tendència d’exaltació de la quotidianitat”.

presentacio eje luz (3)presentacio eje luz (1)

presentacio eje luz (2)

Prèviament a l’acte, va tindre lloc una sessió especial del cicle L’Hora del Conte, que en aquesta ocasió va anar a càrrec de l’alumnat de segon del Cicle d’Educació Infantil de l’IES Xebic, que van oferir una gran interpretació amb un teatre d’ombres (“Perill, una granota”) davant de nombrós públic; a continuació van realitzar activitats relacionades en la Biblioteca.

conta contes ies xebic (1)conta contes ies xebic (2) conta contes ies xebic (3)

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, commemora a l’abril el Mes del Llibre amb una programació que està comptant amb diversos actes per a públic de totes les edats, i que se centra en el llibre com a protagonista. Amb la celebració d’aquestes activitats, des de la Regidoria de Cultura es pretén fomentar la lectura entre la població i acostar la Biblioteca d’Ondara a tots els veïns i veïnes d’Ondara. Cal recordar al respecte que el proper dimecres 25 d’abril a les 17:30 hores tindrà lloc a la Plaça Major l’Encontre amb els primers lectors, i des de la Regidoria de Cultura es farà lliurament d’un llibre en valencià a tots els xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys enguany 2018. La celebració es completarà, a continuació, amb una nova sessió de l’Hora del Conte a càrrec de Monipoppins amb l’obra “Artur i Clementina”.

Publicado en Actualitat, Cultura.