ONDARA ACULL LA CELEBRACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DE CAPS I COMANDAMENTS DE POLICIA LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Ondara, 20.04.18. La Junta Directiva de Caps i Comandaments de Policia Local de la Comunitat Valenciana (UNIJEPOL-CV) ha celebrat hui divendres la seua reunió a l’Ajuntament d’Ondara. Una trobada en l’obertura de la qual ha participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara.

junta policia ondara (2)

Aquesta Junta està formada per caps i comandaments de les policies locals de Vila-Real, Borriana, Oropesa de Mar, València, Quart de Poblet, Rocafort, Almussafes, Alacant, Dénia i Finestrat. Els comandaments policials s’han reunit per a abordar qüestions com les novetats i seguiment d’aspectes relacionats amb la nova Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana; analitzar els distints informes de les delegacions provincials de l’associació; i programar les següents reunions amb representants del govern de la Generalitat, així com els preparatius de les seues eleccions internes a celebrar el proper mes de juny.

El Cap de la Policia Local, Toni Galiano, ha destacat que aquesta trobada, que “reflectix l’esperit d’unió i cohesió d’aquesta associació professional” persegueix “tindre una sola veu que identifique a tots els cossos de policia local, on no es discrimina a les plantilles menudes i s’integren caps i comandaments de les tres províncies de la Comunitat”.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha aprofitat la trobada per a ressaltar l’excel·lent treball que desenvolupen els agents de la Policia Local en general i de la plantilla d’Ondara en particular, per tal d’aconseguir el benefici i benestar de la ciutadania, com el cos de Seguretat més pròxim.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.