CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 14 ABRIL 2018

IMG-20180415-WA0000 IMG-20180415-WA0001

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 9- GODELLA 49

El darrer dissabte les nostres alevines van disputar el penúltim partit de la temporada regular davant el Godella, un equip molt fort que venia de una lliga superior. El partit va tindre un clar dominador, on les nostres alevines no van saber o poder desplegar el seu joc ni ofensiu ni defensiu. Al 4 quart ja ens havien tancat l’acta i va ser quan les jugadores de Godella es van relaxar, ja que, les nostres van poder fer molts punts a favor i fer una defensa a tot el camp com cal. Be, el proper dissabte aquest equip viatja a Onil per jugar l’últim partit on esperem que facen un bon paper.

ALEVÍ MASCULÍ A

CB JOVENTUT XÀBIA 46-73 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L’aleví masculí A es desplaçava fins Xàbia per jugar davant un equip que coneixíem bé, ja que ens havíem enfrontat moltes vegades esta temporada. El partit començà igualat en el primer quart, amb empat a 10 en el marcador. Però fou el més prop que estigueren els locals en l’electrònic. A partir del segon quart, els nostres apretaren la defensa pujant la intensitat i amb un ritme de joc més alt anaren augmentant la diferència poc a poc. Sols l’encert en el llançament de tres punts feia que els locals es mantenien en partit, arribant al descans superant la barrera dels deu punts per als ondarencs. Ja en el segon temps els nostres eixiren disposats a trencar el marcador i on el ritme i la intensitat defensiva feia difícil que els locals pogueren anotar fàcil. Amb aquesta tònica continuà la resta de partit, on algunes errades en les finalitzacions i les passades, únic punt feble en aquest partit, feren que la diferència no s’ampliara més. Però a pesar d’açò, gran partit dels nostres aportant tots els jugadors en atac i en defensa i demostrant ser millor equip que el rival en totes les facetes del joc

20180414_111138

ALEVÍ MASCULÍ B

PAPELERIA CRISOL-C.B. LA VILA 10 – 51 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte els nostres jugadors es desplaçaren fins a la Vila Joiosa per a disputar el seu partit de la jornada. El partit es presentava molt accessible per a endur-se la victòria, i els nostre eixiren amb moltes ganes i amb una molt bona defensa pressionant que va permetre furtar molts balons i aconseguir cistelles fàcils. Degut al bon joc, es va tancar el marcador amb un resultat final de 10-51 a favor dels nostres. Felicitar als jugadors per el bon joc realitzat i per la victòria.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 57-46 MARISTAS BALONCESTO ALICANTE

Molt bon partit per part de les nostres infantils que ens demostren cada cap de setmana ser un equip molt consolidat i ben treballat en defensa. El partit va començar dominant Ondara amb la seua defensa típica a tot el camp ofegant en els dos primers quarts al rival. Amb el marcador prou a favor era moment de fer proves amb jugadores que no tenen tants minuts per agafar confiança de cara al trofeu federació. El partit va finalitzar amb les jugadores del Maristes apropant-se en el marcador però la reacció de les nostres va ser perfecta en el últim quart. Donar la enhorabona a aquestes jugadores per el treball fet.

INFANTIL MASCULÍ

CB ALBUFERETA A 50-48 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El nostre infantil masculí viatjava fins Alacant per disputar el seu partit davant el quart classificat de la lliga en una pista exterior ben complicada. En el partit disputat a Ondara, els alacantins derrotaren els ondarencs amb una amplia diferència, per tant els nostres volien demostrar que aquell partit estava lluny del nivell de nostre equip. El partit transcorregué amb total igualtat, fins al punt que es va necessitar una pròrroga per decidir el guanyador. Els tres primers quarts foren per als nostres, amb bona defensa però que els tirs lliures i les finalitzacions de baix cistella no feren possible ampliar la diferència. Abans del descans, els locals pegaren una petita espenta per remuntar el partit i arribar al descans amb avantatge. Després del descans, la igualtat continuà sent la tònica i els nostres a poc a poc reduïren la xicoteta avantatge que havien aconseguit els locals abans del descans. Amb tot s’arribava fins l’última possessió del partit on una errada en defensa a falta de 2 segons per al final va fer que els locals anotaren una cistella amb tir addicional, que per sort erraren, portant el partit a la pròrroga. En el temps extra, els nostres van tenir l’oportunitat d’endur-se el partit amb una falta antiesportiva, però els dos tirs lliures es varen errar i la posterior possessió de 5 segons amb un tir de tres lliurat també, no podent forçar la segona pròrroga i quedant-se la victòria els d’Alacant. A pesar d’això, bona imatge de l’equip que no es pogué completar amb victòria. Toca continuar treballant pels propers partits.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 53 – 71 ONIL

L´últim partit del cadet A a casa els enfrontà a l´Onil, equip que lidera la lliga i que es caracteritza per una presència física imponent i per un joc de molta qualitat. O siga, un gran equip.

Als nostres els encanta jugar front equips tan potents. Els gaudeixen d´allò més i es deixen la pell a la pista per a intentar arribar al seu nivell de competició. El partit fou dominat per l´Onil però els d´Ondara mai deixaren de competir i regalaren al públic i a ells mateixos un gran partit. Intens, competit i amb un parell de mates de l´Onil que no es veuen ni en categoria senior.

En defenitiva, un goig de partit on tots, jugadors i públic disfrutà i on l´Onil demostrà que és el màxim candidat a endur-se la lliga Preferent.

CADET MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 43 – 58 CB TEIXERETA

Molt bon partit del nostre cadet contra el líder de la classificació. Va haver serietat i intensitat en l’encontre i també van estar molt inspirats a l’hora d’atacar i defendre. El rival era superior al nostre però els ondarencs van poder aguantar-los evitant un augment excesiu en el marcador però, així i tot, els visitants anaven augmentant la distància poc a poc durant l’encontre fins a arribar a la difèrencia final de 15 punts. A pesar del resultat, els jugadors acabaren molt contents i van disfrutar d’un partit que ja sabien que seria difícil.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

UPB GANDIA 64-25 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El diumenge de matí les nostres xiques es desplaçaren fins Gandia per a disputar el encontre del cap de setmana. El partit es presentava complicat ja que les locals es troben primeres en la classificació, no obstant les xiques eixiren amb ganes de passar-ho bé i jugar a bàsquet i així ho van demostrar realitzant un bon joc amb equip que inclús va permetre competir amb igualtat de condicions. Les de Gandia van plantejar un partit complicat en quant a nivell de concentració degut als constants canvis defensius realitzats que aconseguiren desconcentrar a les nostres i anar poc a poc agarrant avantatja en el marcador. Es va arribar al marcador final de 64-25 per a les locals però animar a les nostres jugadores per a que continuen treballant i millorant poc a poc.

JUNIOR MASCULÍ:

NOU BÀSQUET ALCOI 53 – 51 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Encontre igualadíssim des de l’inici en el que els ondarencs van competir cada baló per poder emportar-se la tan volguda victòria.

El partit començava amb superioritat dels locals que a pesar de la bona defensa individual que els d’Ondara estaven fent, estaven encertats de cara a la cistella i cometeren pocs errors ofensius. En el segon quart, els alcoians tan sols aconseguiren augmentar la diferència en el marcador en 2 punts a pesar d’estar tota aquesta primera part en pressió a tota la pista.

La segona part fou més relaxada per als ondarencs ja que els locals baixaren la intensitat en la pressió. El nostres passaren a defensa en zona 2-3 i això dificultava l’anotació local. La clau del canvi va ser els rebots en defensa i l’eixida ràpida de baló, que afavorí còmodes cistelles que feren que els nostres arribaren a col·locar-se 4 punts per dalt, remuntant una desventatja de 10 punts. A falta de 10 segons, els ondarencs aconsegueixen furtar un baló que acaba en cistella i s’empata el partit a 51 quedant tan sols 4 segons. La sort caigué, una altra vegada, de part dels alcoians que aconseguiren anotar en l’últim segon i guanyar el partit.

Bon joc el dels nostres, gran treball defensiu i ofensiu i esperem un millor resultat la propera setmana en el derbi contra CB Pego.

Publicado en Esports.