L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA CLASSIFICA QUATRE EQUIPS PER A LA SEGONA FASE PROVINCIAL JECV DE RASPALL

En Escala i Corda, es classifiquen els dos equips cadets d’Ondara, A i B

Ondara, 16.04.18. Dissabte passat 14 d’abril es va jugar als trinquets d’Ondara i de Pedreguer la 1a Fase Provincial dels JECV en la modalitat de raspall. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir classificar a quatre dels seus equips per a la segona fase provincial, que es disputarà aquest dissabte 21 d’abril (semifinal provincial), i de la que eixiran els equips que jugaran el dia 28 d’abril la final provincial dels JECV de raspall.

En les partides disputades al Trinquet de Pedreguer, en categoria benjamí, l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va imposar al de Murla 20-0. En categoria cadet, l’equip cadet B d’Ondara va guanyar al de Pdreguer 25-0.

benjami

cadet B

Fotos: Federació de Pilota Valenciana

En les partides que es van jugar al Trinquet Municipal d’Ondara, l’equip aleví d’Ondara es va imposar finalment al d’Orba A per 25-15 en una emocionant partida. L’equip cadet A d’Ondara va guanyar al de Benissa 25-10. I l’equip juvenil d’Ondara va perdre davant Vall de Laguar per 20-25, després d’una brillant actuació dels ondarencs.

alevi

cadet A

juvenil

Fotos: Federació de Pilota Valenciana

Així, passaran amb seguretat a la segona fase provincial de raspall els equips benjamí, aleví, cadet A i cadet B d’Ondara.

D’altra banda, el diumenge 15 d’abril es va disputar al Trinquet Municipal d’Ondara la fase comarcal de JECV en la modalitat d’escala i corda, en categoria cadet. Els dos equips cadets de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara s’han classificat per a la següent fase. El cadet A va guanyar totes les partides i va quedar primer de grup, i el cadet B va quedar en un triple empat junt amb Xàbia i Pedreguer; empat que es va dirimir per punts, quedant l’equip cadet B d’Ondara en segona posició i passant així a la pròxima fase.

Publicado en Actualitat, Esports.