FRANCISCO CEJUDO VA PRESENTAR ELS SEUS ÚLTIMS LLIBRES A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

L’escriptor i poeta local va estar acompanyat a la guitarra per Concha Ballester

Ondara, 16.04.18.

Divendres passat 13 d’abril, l’escriptor i poeta local Francisco Cejudo va presentar a la Casa de Cultura d’Ondara les seues últimes obres; el poemari “Las estampas del tiempo” i “Anotaciones aforísticas”; que recull les reflexions de l’autor sobre gran varietat de temes. Francisco Cejudo va ser presentat per la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i va recitar els seus poemes amb l’exquisit acompanyament musical a la guitarra, per part de la professora del Conservatori de Dénia, Concha Ballester. L’acte va comptar amb l’assistència entre el públic del pintor local Antonio Torres, que va cedir l’obra pictòrica que estava exposada en la presentació, i que ha servit de portada per a “Anotaciones aforísticas”.

francisco cejudo (1) francisco cejudo (4)

francisco cejudo (2)

L’acte formava part de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes d’abril, en el que es commemora el Mes del Llibre amb diverses activitats relacionades amb els llibres i la lectura.

La celebració del Mes del Llibre continuarà demà dimarts 17 d’abril a les 20 hores amb la presentació del llibre “Diània Terra Nostra” (un emocionant viatge pels més fabulosos paisatges de la nostra terra) de l’escriptor Just I. Sellés, amb un preludi musical del cantautor Andreu Valor, que avançarà temes del seu pròxim disc. A més, aquest dimecres 18 d’abril a les 19:30 hores tindrà lloc el reconeixement als més lectors de la Biblioteca Municipal. Des de la Regidoria de Cultura es farà lliurament d’un diploma i un obsequi als més lectors/es de la Biblioteca “Enric Valor” de la temporada 2017-2018, veïns/veïnes d’Ondara. Després del lliurament de diplomes, tindrà lloc a la Sala d’Actes la presentació del llibre de poesia “El eje de la luz” a càrrec de José Iniesta Maestro, amb introducció del poeta i filòsof Héctor Solsona.

Publicado en Actualitat, Cultura.