EL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA I L’AJUNTAMENT D’ONDARA PRESENTEN LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS D’INNOVACIÓ “WONDERFUL”

Des d’avui i fins al 31 de maig els emprenedors o empreses podran participar, presentant els seus projectes de negoci a través del portal www.proyectowonderful.es

Ondara, 13.04.18. El Centre Comercial Portal de la Marina i l’Ajuntament d’Ondara han presentat hui a la Casa de Cultura la segona edició del Concurs d’Innovació “Wonderful”. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el gerent del Centre Comercial Portal de la Marina, Carlos Fita; i el coordinador del Projecte Wonderful 2018 en la regió, Ignacio Alonso, han anunciat aquest matí la posada en marxa en la regió de la segona edició de “Wonderful”, iniciativa que té com a finalitat el suport a la Innovació entre aquelles empreses o persones que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci, i que tinguen per a això projectes innovadors en l’àmbit de les 4 categories de participació.

presentacio wonderful (1)

L’Alcalde d’Ondara, responsable de les àrees de Promoció Econòmica i de Modernització, José Ramiro, ha indicat en la presentació que des de l’Ajuntament d’Ondara es valora positivament aquest projecte, perquè permet plasmar “en idees concretes i en el producte final la iniciativa dels nostres emprenedors i empreses consolidades”. Segons ha ressaltat, “com a Ajuntament, considerem molt encertat tot allò que permeta facilitar la vida diària als nostres veïns”. José Ramiro ha aprofitat per a agrair a LAR i al Centre Comercial Portal de la Marina que compten amb l’Ajuntament d’Ondara per a impulsar aquesta proposta. Cal indicar que l’Ajuntament d’Ondara col·labora en la promoció del projecte i participa com a jurat dins de la categoria “Solucions Innovadores que milloren la qualitat de vida del ciutadà respecte a la seua ciutat”. A més, José Ramiro ha destacat les aplicacions pràctiques d’aquest concurs, que es converteixen en una realitat. De fet, l’empresa guanyadora en l’edició de 2017 en l’apartat “Millora la teua ciutat” va ser contractada per l’Ajuntament d’Ondara per a crear una aplicació de participació ciutadana.

jose ramiro

“Wonderful” es desenvolupa en la regió gràcies a l’impuls de Portal de la Marina, qui, junt amb l’Ajuntament d’Ondara i altres entitats i institucions locals, col·laboren per a l’ajuda i foment a la Innovació en la seua regió. Per al gerent del Centre Comercial, Carlos Fita, “aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per a ajudar al desenvolupament econòmic i social de la ciutat i el de les empreses o emprenedors que estan innovant, ja que tota ajuda és important en els difícils moments inicials”. A més, ha animat a presentar-se a les persones que tinguen idees, perquè al final es plasmen en projectes i realitats.

carlos fita

El coordinador del Projecte, Ignacio Alonso, ha detallat les categories de la segona edició de “Wonderful”:

-1r Solucions Innovadores per a botigues i centres comercials

-2n Solucions Innovadores que milloren la qualitat de vida del ciutadà respecte a la seua ciutat (Smart Cities)

-3r Negocis o botigues innovadores

-4t Idees Innovadores.

Les tres primeres estan pensades per a empreses o startups que treballen amb innovació en els àmbits de la Smart Cities i del Retail o Comerç. L’última és per a emprenedors i universitaris amb idees de negoci innovadores en qualsevol àmbit, i amb la possibilitat de plasmar els seus projectes de negoci o inclús participar mitjançant els seus treballs de fi de grau a través de Wonderful.

ignacio alonso

Els guanyadors aconseguiran un conjs orientats a ajudar-los en les difícils fases inicials, gràcies als patrocinadors i impulsors de Wonderful: Bstartup de Banco Sabadell, BizSpark de Microsoft, el mitjà de comunicació El Economista, IBM, la Universitat Francisco de Vitoria o Indra. Entre els premis cal destacar 5.000 euros en metàl·lic que lliurarà LAR Espanya; entrevista al mitjà nacional de comunicació; l’accés a finançament bancari i inversió privada; ajudes de Programari i tecnologia; consultoria estratègica; formació; mentorings i cursos d’emprenedoria. A més, els guanyadors de les categories d’innovació en Retail, participaran en el Wonderful Summit 2018, presentant els seus projectes de negoci en la segona Trobada nacional d’Innovació en Centres Comercials i Retail que se celebrarà en el mes de juliol de 2018.

Des d’avui i fins al 31 de maig els emprenedors o empreses podran participar, presentant els seus projectes de negoci a través del portal www.proyectowonderful.es

https://www.proyectowonderful.es

Publicado en Actualitat, Ajuntament.