DESAKATO ACTUARÀ EN LA NIT DE ROCK DE SANT JAUME 2018

Les Festes Populars de Sant Jaume 2018 comptaran com a novetat amb el concurs d’engalanament de garitos

Ondara, 10.04.18. Dijous passat 5 d’abril va tindre lloc la reunió de la Comissió de Sant Jaume, en la que, per part de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, es va anunciar que està confirmada la participació del grup asturià “Desakato” en la Nit de Rock de Sant Jaume 2018, que tindrà lloc el divendres 27 de juliol.

desakato nou

En aquest concert, com ja es va confirmar prèviament, actuarà Smoking Souls, i el grup local Deshora, completant-se d’aquesta manera amb Desakato el cartell dels grups que tocaran en aquesta edició de la Nit de Rock.

D’altra banda, en la reunió de la Comissió de Sant Jaume, la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, va avançar que en les Festes Populars Sant Jaume 2018 s’impulsarà per primera vegada la celebració del concurs d’engalanament de garitos, com a al·licient perquè les penyes i quintades milloren la imatge exterior dels seus llocs de reunió i els facen més atractius. Per a aconseguir una major implicació, hi haurà premis en metàl·lic als 3 garitos millor guarnits.

bty

A més, també s’ha avançat que el dissabte 30 de juny tindrà lloc la “Festa Sant Jaume Compte Arrere”, que, a manera de preludi de les Festes Populars, es durà a terme durant tot el dia, organitzada per la Comissió de Sant Jaume, amb actuació musical, activitats infantils, carretons, “la gran cagà” i servei de barra.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.