L’AJUNTAMENT D’ONDARA DOTA DE JUPETINS ANTIBALES A LA POLICIA LOCAL

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha realitzat una inversió de 12.000 euros en l’adquisició de jupetins per a tots els agents i d’una pistola taser

Ondara, 11.04.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, dirigida per l’Alcalde, José Ramiro, ha lliurat el nou equipament d’autoprotecció per als agents de la Policia Local d’Ondara, format per dènou jupetins antibales, i una nova pistola Taser.

chalecots policia local (2)

Aquests nous equipaments per a la Policia Local d’Ondara estaven previstos en les inversions a realitzar enguany en l’àrea de seguretat ciutadana, incloses en els Pressuposts Municipals 2018, havent-se realitzat una dotació de 12.000 euros per a l’adquisició d’aquest equipament. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha subratllat “la necessitat de garantir la seguretat de tots els efectius de la Policia Local en el compliment del seu deure, responent a la demanda tant del Cap com dels representants sindicals de la plantilla policial local”.

El Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, ha explicat que aquest equipament “és necessari per a desenvolupar l’activitat policial amb seguretat”, i que per aquest motiu, i amb aquest convenciment, “la Policia Local d’Ondara serà la primera plantilla que ha dotat en la seua totalitat amb jupetins antibala i antitall”. Tots els agents de la plantilla d’Ondara en actiu i que ixen al carrer disposaran del seu jupetí realitzat a mesura. Galiano ha fet insistència a més en que “és molt important que els agents que estiguen en interinitat i que no tinguen arma reglamentària per al seu servei, se’ls dote amb equipaments personals alternatius com a esprais, bastons extensibles o de pistola taser, així com de la formació necessària per a la seua utilització, de manera que puguen exercir el seu treball amb la suficient seguretat de la seua integritat física i la protecció dels ciutadans”.

El nou equipament, que ja està a disposició de la plantilla policial, està format per dènou jupetins balístics termo-segellats i impermeables amb una garantia de deu anys i amb resistència de 24 joules contra objectes punxants i tallants. La tela interna és Coolmax, que millora l’absorció de la suor i redueix la calor corporal. La grossària del panell balístic és de sis mil·límetres i la superfície total del jupetí és de 0,3 metres quadrats.

chalecots policia local (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.