JOVENTUT ORGANITZA L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “NO EM TOQUES EL WHATSAPP” DEL 12 AL 20 D’ABRIL A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

no em toques ... cartell ondara

Ondara, 10.04.18. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara ha impulsat la celebració de l’exposició fotogràfica “No em toques el WhatsApp” que tindrà lloc del 12 al 20 d’abril a la Casa de Cultura d’Ondara.

La majoria d’informes sobre violència de gènere entre adolescents identifiquen el «control del festeig» com un dels problemes fonamentals entre la joventut, en part, fomentat per una concepció tòxica de les relacions de parella presents en el seu imaginari, i per l’extensió de l’ús d’Internet i les xarxes socials. A més, un estudi elaborat pel CIS l’any 2015 conclou que el 33% dels i les joves espanyols consideren «acceptable» que la seua parella els controle.

L’exposició de fotos «No em toques el whatsapp» que es podrà visitar des d’aquest dijous 12 d’abril a la Casa de Cultura d’Ondara pretén servir d’eina de sensibilització sobre aquest tema: l’augment del control entre la joventut i de les parelles per les xarxes socials i més específicament per mitjà del WhatsApp. Una exposició no només per a joves sinó també per a adults ja que, «si els adults no estem reconeixent que la societat és masclista, ni actuant en conseqüència, no podem posar la càrrega només en els qui vénen darrere».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.