CONFERÈNCIA SOLIDÀRIA “CON AHUMOR; TÚ BIEN…TU VIDA MEJOR” IMPARTIDA PER ALONSO PULIDO, EL 20 D’ABRIL A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

02Cartel Conferencias Solidarias-ONDARA-01

El divendres 20 d’abril a les 19 hores se celebrarà a l’Auditori Municipal d’Ondara la conferència solidària “Con Ahumor; Tú Bien…Tu Vida Mejor”, impartida per Alonso Pulido (és creador i director d’Ahumor, autor del llibre «Amor y Humor en la Educación», co-autor del llibre «El Mundo de los Emprendedores», speaker internacional, membre de la Xarxa Mundial de Conferenciants, fundador i president de la Xarxa Mundial de Risoterapeutas, director d’Espacio de Salud Integral, Faculty Member de Speaker Academy, formador en Risoteràpia i Potencial Humà).

La conferència solidària “Con Ahumor; Tú Bien…Tu Vida Mejor” s’oferirà el 20 d’abril a les 19 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, a benefici d’AMARAC (Associació de la Marina Alta per al Recolzament de les Altes Capacitats). Amb el patrocini de Nuca Max El Milagrito i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

A la finalització de l’esdeveniment, hi haurà una venda i signatura dels tres llibres d’Alonso Pulido a benefici d’AMARAC.

L’accés és gratuït, i les places limitades fins a completar l’aforament.

Per a reservar la plaça, cal omplir el formulari següent:

Punxa ací:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLNEl1T0xH7bPY7klu3BUr_2M6Y5zYfvfuF0zVeXTTfnKSlw/viewform

Publicado en Actualitat, Cultura.