PAMIS TORNARÀ A PLANTAR LA SEUA FALLA PER A LES FESTES DE SANT JOSEP 2018

  • La falla d’enguany té de temàtica monuments d’Israel

  • La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara col·labora novament amb la iniciativa dels veïns

Ondara, 15.03.18. A Ondara també es podrà tornar a gaudir aquest pròxim dilluns 19 de març, dia de Sant Josep, de la festa fallera. En la pedania de Pamis, des de fa ja 18 anys, els veïns planten una falla, feta de forma completament artesanal per ells mateixos. En aquesta ocasió, la falla està realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado, Alejandro i Ramón Morera, amb la col·laboració dels veïns i veïnes de la pedania de Pamis. Fa ja temps que els veïns de Pamis estan treballant en la creació de la seua falla, que s’ha estat realitzant a les Escoles de Pamis des del passat mes de gener.

falla pamis 2017 (1)

Cremà Falla Pamis 2017

 

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Mari Carmen Velázquez, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà. Enguany, la falla de Pamis representarà diversos monuments d’Israel; hi haurà un castell, ermita i torres, entre altres elements arquitectònics. La falla estarà feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica.

Aquest divendres 16 de març es realitzaran les labors de la plantà la falla, i el dilluns 19 de març, dia de Sant Josep, faran la cremà a les 21:00 hores. També hi haurà, prèviament a la cremà, un castell de focs artificials, patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Per a la cremà es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

falla pamis 2017 (11)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.