OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LES IV OLIMPÍADES PER A PERSONES MAJORS ORGANITZADES PEL CEMA, QUE TINDRAN LLOC EL 4 DE MAIG A XÀBIA

CARTELL JORNADA OLIMPICA MAJORS 2018 (2) Bases Olímpics 2018

 

Ondara, 15.03.18. El divendres 4 de maig se celebrarà a Xàbia la “IV Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major”, organitzada pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta), que comptarà amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones majors de la Marina Alta participaran en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa.

En el cas d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports, participaran en la Jornada Olímpics integrants del curs de gimnàstica de manteniment. A més, poden participar aquelles persones interessades que ho desitgen. Per a inscriure’s poden acudir a l’oficina d’esports ubicada al pavelló municipal d’Ondara (esports@ondara.org ). El termini d’inscripció finalitza el 25 d’abril. La edat mínima per a participar serà 65 anys i màxima de 90 anys.

En la IV Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major se celebraran les proves d’atletisme (proves a realitzar: Llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia.

Publicado en Actualitat, Esports.