L’AJUNTAMENT MILLORA LA XARXA WIFI DE LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

El senyal de wifi ja arriba a tot l’edifici, amb major velocitat i millor experiència de l’usuari gràcies a la fibra òptica

Ondara, 14.03.18. La Casa de Cultura d’Ondara compta des d’ara amb un espai wifi millorat, de manera que la xarxa wifi ja comprèn tot l’edifici, i a més amb major velocitat i millor experiència per a l’usuari, gràcies a la instal·lació de nova tecnologia de fibra òptica, segons ha informat l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Modernització de l’Administració, José Ramiro. Es dóna resposta així a les demandes dels usuaris, que havien sol·licitat un sistema de wifi que comprenguera tots els espais de l’immoble i amb major velocitat. “S’amplia i es millora el servei que es prestava, i es dóna resposta a les peticions de la ciutadania”, segons ha afirmat José Ramiro.

WIFI CASA CULTURA (1)

L’Ajuntament d’Ondara ha dotat amb aquesta tecnologia a la Casa de Cultura, oferint als usuaris un portal segur i anticipant-se així a l’entrada en vigor (el proper mes d’abril de 2018) de la nova normativa RGPD (Reglament General de Protecció de Dades).

Aquesta mesura s’ha dut a terme englobada en el canvi de la contractació anual de telecomunicacions de l’administració local, que ha permès reduir el cost anual en telecomunicacions de l’Ajuntament d’Ondara, al mateix temps que dotar del nou wifi a la Casa de Cultura amb cost zero per a l’Ajuntament.

El sistema wifi (de fins a 300 Mb) consta d’un apartat privat (dirigit al personal de la Casa de Cultura, formadors, ponents, etc.) i un altre públic, obert a tots els usuaris, en qualsevol punt de la Casa de Cultura. En aquest sistema públic, a través d’un portal segur, es realitza el registre i validació de l’usuari per correu electrònic, oferint d’aquesta manera un accés segur i controlat.

WIFI CASA CULTURA (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.