CREMÀ DE LA FALLA DE PAMIS 2018

falla pamis 2018 (1)crema 4

La falla de Pamis va estar dedicada enguany a monuments d’Israel

Ondara, 20.03.18. Com marca la tradició, ahir 19 de març, dia de Sant Josep, malgrat les pluges de la vesprada, les flames van convertir en cendres el monument faller plantat a la pedania de Pamis. Van ser moltes les persones, tant de Pamis com de la resta d’Ondara, les que van acudir a presenciar la cremà de la falla de Pamis 2018, que es va produir a les 21 hores, després del dispar d’un castell de focs artificials patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mª Carmen Velazquez), que també ha col·laborat en aquesta iniciativa veïnal, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà. La cremà va eixir a la perfecció, a pesar de pluja caiguda a la vesprada, i va comptar amb la col·laboració de bombers, ambulància, Policia Local i Protecció Civil d’Ondara.

castell falla pamis (1)castell falla pamis (2)

La falla de Pamis estava feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica, i havia sigut elaborada pels veïns i veïnes de la pedania de Pamis (realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado, Alejandro i Ramón Morera amb la col·laboració veïnal). La creació de la falla s’ha realitzat a les Escoles de Pamis des del passat mes de gener.

 falla pamis 2018 (2) falla pamis 2018 (3)

Enguany, la falla de Pamis estava dedicada a monuments d’Israel; comptant amb un castell, ermita i torres. La cremà de la Falla de Pamis va comptar ahir amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro; la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velazquez, i membres de la corporació municipal.

L’Alcalde, José Ramiro, ha volgut agrair als veïns i veïnes de Pamis la seua bona disposició i faena per a portar avant un projecte com la falla de Pamis.

crema 1crema 2crema 3crema 6crema 7 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.