EL C.C. PORTAL DE LA MARINA ACOLLIRÀ LA DONACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE SANG D’ONDARA EL 28 DE MARÇ

Ondara, 13.03.18. Ahir es va presentar al Centre Comercial Portal de la Marina d’Ondara la donació extraordinària de sang que tindrà lloc al Centre Comercial el dimecres 28 de març, coincidint amb les dates de Setmana Santa, per a tractar d’aconseguir un gran nombre de donants.

Aquesta cita solidària ha sigut presentada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el gerent del Centre Comercial Portal de la Marina, Carlos Fita; les integrants de l’Associació d’Ames de Casa d’Ondara, Pilar Fornés i Susi Sendra; i Encarnación Martínez; del Centre de Transfusió d’Alacant.

donacio sang cc poral marina 28 març

La cita solidària serà una marató de donació de sang i tindrà lloc durant tot el dia al Centre Comercial Portal de la Marina d’Ondara, en horari de matí i vesprada (amb descans al migdia a l’hora de dinar).

La col·lecta compta amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa d’Ondara i de l’Ajuntament d’Ondara, igual que totes les campanyes mensuals de donació de sang que es duen a terme a Ondara.

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania a col·laborar en aquesta jornada extraordinària de donació de sang, recordant que només fa falta tindre entre 18 i 60 anys i pesar més de 50 quilos. L’objectiu és augmentar el nombre de donants; sobretot de nous donants, que és el que es pretén amb aquest tipus de donacions extraordinàries, destacant que “donar sang és una actitud responsable i solidària que cal imitar”.

Publicado en Actualitat, Associacions.