Entrenament a Ondara dels equips que representaran a la Federació de Penyes Barcelonistes de València i la Marina Alta a Barcelona

equip benjamí equip aleví

 

*Comunicat Penya Barcelonista Ondara*

El diumenge passat va tenir lloc a Ondara un dels entrenaments que celebren els equips aleví i benjamí que representaran a la Federació de Penyes Barcelonistes de València i la Marina Alta a Barcelona en el trofeu Joan Gamper de futbol 7 que té lloc cada any en el mes d’agost.

Nens de les Penyes d’Alzira, Benissa, Xàtiva, Xàbia, Alcasser, Xella, Anna, Gandia, Xeraco, Enguera i Ondara han entrat en el procés de selecció per poder anar a Barcelona a disputar aquest trofeu. Dels 38 nens que estan en aquests entrenaments, només podran anar 26, 13 per cada equip. En aquesta edició els entrenadors professionals triats per la Directiva de la Federació ho tindran molt difícil, doncs el nivell que van demostrar els jugadors és molt alt en aquesta edició.

El President de la Penya Barcelonista d’Ondara, organitzadora d’aquest entrenament, Miguel Gomis, que a més és el Vicepresident de la Federació, es va mostrar molt satisfet, tant pel fet que en aquests moments la Penya d’Ondara té quatre jugadors (dos en categoria benjamí i dos en aleví) participant en aquests entrenaments, com també amb l’Ajuntament d’Ondara i en especial amb la Regidora d’Esports, Mar Chesa, per totes les facilitats que ha posat a la Penya, facilitant les instal·lacions del Poliesportiu Vicent Zaragoza per poder realitzar aquest entrenament al nostre poble.

*Comunicat Penya Barcelonista Ondara*

Publicado en Associacions.