CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 10 MARÇ 2018

IMG-20180313-WA0001 IMG-20180313-WA0000

 

PRE-BENJAMÍ B

ONDARA – DENIA

Inici espectacular dels nostres front el lider i campió de la categoria, fins el punt de ficar-se al davant del marcador. Joc de tu a tu, canvis de ritme i no es va deixar jugar al rival, però l’habilitat dels jugadors de Dénia va fer que remuntaren i es ficaren per davant del marcador gràcies a la definició cara a porteria des de fora de l’àrea. Molt contents del partit on es tenia un gran rival enfront.

PRE-BENJAMÍ A

ONDARA – DENIA

Encara que la primera part vam encaixar tres gols el equip va ser capaç de intentar remuntar durant tot el partit aconseguint clares ocasions de gol per igualar el marcador, però no va ser possible aquest vegada. Bona actitud i molt bon joc a la segona part.

BENJAMÍ C

ONDARA – CALLOSA

Partit igualat entre dos equips de nivell similar, però els de Callosa varen eixir més forts i ja al minut 20 el resultat era 0-4, però els ondarencs van reaccionar i convertir dos gols en dues bones jugades. La segona part ha sigut de domini del Callosa, que ha disfrutat de major nombre d’ocasions, però que no ha pogut ser. A seguir treballant amb els xicons.

BENJAMÍ B

ONDARA – LA MARINA XÀBIA

El ondara va eixir des de l’inici a pel partit sent capaços de marcar primers, però els de Xàbia varen marcar a continuació dos gols que els posaven al capdavant del marcador. Ja a la segona part, la major concentració dels d’Ondara va portar que aquests s’emportaren el partit després de remuntar el marcador. Molt bon partit dels nostres i cal seguir treballant.

BENJAMÍ A

BENISSA – ONDARA

Partit senzill per als nostres xicons que van aconseguir traure els 3 punts contra un rival prou assequible i agafar confiança per a propers partits.

ALEVÍ C

ONDARA – CALLOSA

Partit complicat, els de Callosa varen començar amb molta intensitat, sense deixar que els nostres pogueren realitzar el seu joc, de forma que als 20 minuts de joc Callosa ja portava 3 gols al marcador. Els nostres no van parar d’esforçar-se, on en la segona part varen augmentar la intensitat però no va ser suficient i el callosa es va endur el partit.

ALEVÍ B

ONDARA B – LA MARINA XÀBIA

Partit igualat per els dos, els nostres van començar aguantant, en la primera part van acabar 0-2, en la segona meitat van fer 3 gols però el Xàbia 4. Res a la pròxima, ànims xicons, cal seguir treballant.

ALEVÍ A

BENISSA – ONDARA A

Partit interessant, amb un començament frenètic per part dels nostres i un Benissa tancat enrere i encara que hi varen haver moltes ocasions, s’arribà al descans en un empat a zero. La segona part va ser una còpia de la primera i a mesura que passava el temps es veia que qui marcara s’emportaria el partit i desgraciada ment el gol el va fer el Benissa a falta de 8 minuts amb una jugada assajada de falta.

JUVENIL

ONDARA – GANDIA

L’equip juvenil del Ondarense va perdre dissabte en el Vicent Zaragoza per 1-3 davant el Gandia A, un gran rival que va demostrar perquè va segon en la classificació de la categoria. La primera part fou dominada totalment pels visitants qui tenien molta possessió del baló mentre que els groguets tractaven d’eixir a la contra, en el minut. 25 els de Gandia s’adelantaven en el marcador amb un tir ajustat al pal. Poc després els ondarencs pogueren empatar però una falta treta per Sebas s’estavellà en el travesser i ja acabant la primera part els visitants marcaren el 0-2 transformant un penal molt clar..

En la segona meitat, tot i que els de Gandia aconseguiren el 0-3 en el minut 10, l’equip local no va deixar de donar la cara aconseguint llevar el baló als visitants i crear perill amb les contres i en una d’eixes Juanki marcà el gol local que animà als groguets a pressionar i tancar als visitants en el seu camp. Destacar la gran actuació de Marc Roselló qui va estar espectacular baix dels pals.

Publicado en Esports.