L’AGENT DE POLICIA LOCAL D’ONDARA, TERE LLORET, PREMI “JO DONA 2018” DE PEGO

JO DONA

Ondara, 13.03.18. L’agent de Policia Local d’Ondara, Tere Lloret Cambrils, va rebre divendres passat 9 de març a Pego el premi “Jo Dona” que concedeix la Regidoria d’Igualtat de Pego amb el suport del grup de dones Cabal. Enguany 2018, s’ha distingit amb aquest guardó a les dues úniques policies locals de Pego, naturals de la localitat, que han format part del cos: Tere Lloret Cambrils i Merxe Sastre Sendra; “dues dones de Pego que van trencar barreres” sent les dues primeres policies locals de la població.

PREMI JO DONA

Tere Lloret Cambrils va entrar a formar part de la Policia Local de Pego l’any 1994 i és una de les fundadores d’Acció Urgent. Va estar 10 anys a la Policia Local de Pego, i posteriorment es va incorporar a la plantilla de Policia Local d’Ondaraen 2006, on porta 12 anys, i on continua actualment en actiu.

El Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, ha donat l’enhorabona a la guardonada i ha destacat que per a ell és un orgull que els efectius de la Policia Local d’Ondara reben un reconeixement per part d’altres Ajuntaments, com en aquest cas l’agent Tere Lloret per l’Ajuntament de Pego, recalcant que en la Policia Local d’Ondara estan conscienciats i compromesos amb la igualtat; de fet compta amb 4 dones en la plantilla policial.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.