PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA PARTICIPA AL II CONGRÉS DE PROTECCIÓ CIVIL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Ondara, 12.03.18. L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Ondara ha participat aquest passat cap de setmana (10 i 11 de març) en els actes que la Generalitat Valenciana, a través de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha organitzat amb motiu del II Congrés de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, que s’ha celebrat a Benidorm.

proteccio civil (1)proteccio civil (3)

Durant aquest cap de setmana, el congrés ha abordat alguns dels reptes als quals s’enfronta «un col·lectiu que participa de manera altruista en la construcció d’una societat millor i al que és necessari dotar-li d’una major formació i especialització per a millorar la seua valuosa aportació», segons ha destacat el director de l’Agència Valenciana d’Emergències, José María Ángel, durant la seua inauguració.

proteccio civil (2) proteccio civil (5)

Els representants de l’Agrupació d’Ondara, el Coordinador de l’Agrupació Toni Galiano, i el Cap de l’Agrupació, Vicente Sebastián, han participat en les diferents taules redones i tallers en les quals s’han debatut aspectes relatius al voluntariat de Protecció Civil en l’àmbit local, autonòmic i estatal; incendis forestals; atenció a immigrants, taula de treball sobre la uniformitat; així com demostracions del vehicle *PMA de la Generalitat Valenciana, i dels recursos de les diferents Agrupacions de Protecció Civil.

proteccio civil (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.