CONFIRMADA L’ACTUACIÓ DEL GRUP LOCAL DESHORA EN LA NIT DE ROCK DE SANT JAUME 2018

deshora nou

 

Ondara, 12.03.18. Divendres passat 9 de març va tindre lloc la reunió de la Comissió de Sant Jaume, en la que, per part de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, es va informar que la Nit de Germanor tindrà lloc el dilluns 23 de juliol a partir de les 22 hores a l’Avinguda Doctor Fleming, i el grup l’actuació del qual està confirmada de moment és la “Terrasseta de Preixens”.

Quant al programa taurí de les Festes Populars de Sant Jaume 2018, la comissió taurina ha presentat una actuació especial de la Ramaderia Ozcoz per al divendres 27 de juliol a les 20 hores, en la qual es cobrarà 3 euros de l’entrada.

En la reunió també s’ha avançat que està confirmada l’actuació del grup local Deshora en la Nit de Rock de Sant Jaume 2018, que tindrà lloc el divendres 27 de juliol. En aquest concert, com ja es va confirmar al febrer, actuarà Smoking Souls, un dels grups de referència de la música en valencià en l’actualitat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.