CAMPANYA ESPECIAL SOBRE L’ÚS DEL CINTURÓ DE SEGURETAT I SISTEMES DE RETENCIÓ INFANTIL DEL 12 AL 18 DE MARÇ A ONDARA

af5b1454-d2af-4a1b-8836-5aff56a8b33b

 

Ondara, 12.03.18. La Direcció General de Trànsit (DGT) amb la col·laboració de la Policia Local d’Ondara, durà a terme del 12 al 18 de març, a Ondara, una nova campanya especial sobre l’ús del cinturó de seguretat i sistemes de retenció infantil (*SRI).

La DGT recorda que l’ús de sistemes de retenció homologats, cinturó de seguretat i *SRI és el sistema de seguretat vial més senzill, rendible i eficaç en tot tipus de vies i trajectes. I encara que s’ha incrementat l’ús del cinturó de seguretat, existeixen encara greus llacunes. Al mateix temps que insisteix en el fet que el seu ús redueix a la meitat el risc de mort en cas d’accident. En els últims anys, s’ha observat una tendència estable del 25% de víctimes mortals en accident de trànsit que no feien ús del cinturó o *SRI respecte al total registrat.

D’igual manera, un dels objectius de l’Estratègia de Seguretat Vial 2011-2020 és “aconseguir que cap xiquet perda la vida per no anar correctament assegut en una cadira adequada per al seu pes i talla”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.