Nota de premsa IES Xebic d’Ondara – INÉS SAAVEDRA CANTA “MUJERES Y MUJERES”

Ines 2 (2) Ines 3 (2)

*Nota de premsa IES Xebic*

El dimecres 7 de març, amb ocasió del Dia de les Dones, la cantautora uruguaiana Inés Saavedra ha ofert un repertori de cançó i paraula a l’Auditori Municipal d’Ondara adreçat a l’alumnat de l’IES Xebic. En la esquina de la duda, Mujeres y mujeres, Al final de la tarde (amb lletra de Ernestina Champourcín), La cosas pequeñas florecen en la concordia, Recalculando el recorrido, Amor es amor foren les cançons que anà desgranant entre intervencions i reflexions en favor del feminisme entés aquest com una lluita per la igualtat. Amb un estil proper, acolorit i engrescador convidà a xiques i xics a repensar críticament les relacions de gènere i els mites que sostenen les seues desigualtats.

Inés Saavedra, que compta amb nombrosos premis i nominacions, té publicats en l’actualitat 5 discos: 4 cançons d’autora (2 d’adults i 2 infantils) i 1 de poesies musicalitzades i obres instrumentals. En ells es destaca la seua veu i la seua versatilitat com a cantautora, compositora, arranjadora i intèrpret a través de les seues cançons originals de diferents gèneres i estils musicals.

Ha rebut nombroses crítiques de premsa i revistes especialitzades. Entre elles destaquem aquesta de Word 1 Music en desembre de 2009: «Inés -que podria situar-se en el punt de trobada entre Suzanne Vega i Tori Amos- posseeix una bellíssima veu i una gran capacitat creativa, el que ha donat origen a un treball molt original en el que imperen els contrastos. Inés Śaavedra porta una ràfega d’aire fresc i obri nous camins…».

*Nota de premsa IES Xebic*

El recital que va tindre lloc ahir a l’Auditori Municipal d’Ondara va comptar amb el suport de les Regidories d’Igualtat i d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, en la commemoració del Dia de la Dona.

 

 

Publicado en Associacions.