L’AJUNTAMENT D’ONDARA REORDENA I DEFINEIX LES PLACES D’APARCAMENT DE LA ZONA DEL LLAVADOR

obres (1)obres (2)

Ondara, 09.03.18. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Brigada Municipal, i a iniciativa de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública (que dirigeixen Francesc Giner i Pere Picornell, respectivament) ha executat aquesta setmana els treballs necessaris per a reordenar i definir correctament les places d’aparcament en la zona del Llavador.

parking (4) parking (3)

Fins ara (i des que la zona fora asfaltada en 2013) no s’havia realitzat la pintura de les línies que marquen les places d’aparcament i la línia de circulació. Això motivava problemes d’aparcament i de col·lapse circulatori. Amb els treballs realitzats aquesta setmana per part de la Brigada Municipal, pintant i reordenant les places d’aparcament, s’han definit 16 places per a vehicles i també places per a motocicletes (abans no hi havia); a més de respectar els guals existents. També s’ha pintat la línia groga en la vorera del Llavador per a evitar l’aparcament de vehicles en el dit tram, la qual cosa entorpia la circulació i impedia apreciar la zona del Llavador.

parking (1) parking (2)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, han comprovat les actuacions realitzades en matèria de trànsit i aparcament en aquest entorn urbà, que és molt freqüentat, i que s’engloben en les millores dels espais públics impulsades per l’Ajuntament d’Ondara per al gaudi de la ciutadania.

parking llavador (2)parking llavador (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.