L’AJUNTAMENT D’ONDARA DOTA A PAMIS DEL SEU PRIMER PARC

parc pamis (1) parc pamis (2)

Les millores realitzades a la pedania culminaran amb la instal·lació de reductors de velocitat a les entrades al nucli urbà

Ondara, 09.03.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories de Parcs i Jardins, ha conclòs les obres necessàries per a dotar a la pedania de Pamis d’un parc amb jocs infantils, que s’ha instal·lat dins del recinte de les Escoles. S’ha instal·lat sobre un sòl de cautxú per a major confort dels xiquets i xiquetes, en un entorn tancat i segur. Es tracta del primer parc infantil amb què compta Pamis. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i els Regidors d’Urbanisme i Parcs i Jardins, Francesc Giner i Pere Picornell, han visitat els treballs realitzats.

visita obres pamis (2)

Les obres del parc, impulsades i executades per l’Ajuntament d’Ondara, es vénen a sumar a les millores realitzades en els últims mesos, i que culminaran amb la instal·lació de reductors de velocitat a les entrades al nucli urbà. Recentment han conclòs també els treballs per a millorar la placeta existent enfront de l’edifici de les Escoles de Pamis, al carrer García Lorca, amb la creació d’una xicoteta illa de vianants amb una vorera, dins de la qual queden englobats els tres arbres de l’entrada en una jardinera, i havent-se col·locat dos bancs sobre la vorera. A més, s’ha reasfaltat completament la zona de l’entrada a la pedania, des d’on es va realitzar l’asfaltat per part de la Diputació, fins a l’eixida cap a Ondara.

visita obres pamis (1)acces pamis (1)

D’altra banda, cal recordar que les millores que s’han realitzat a Pamis en els últims temps han inclòs la renovació del clavegueram al nucli urbà (realitzada per la Diputació Provincial d’Alacant) i el reasfaltat de les calçades afectades; la rehabilitació integral i la pintura de l’exterior de l’edifici de les Escoles de Pamis; l’execució de rastells en la zona de l’aparcament per a protecció de caiguda dels vehicles; l’execució d’un embornal lineal en el carrer Pou per a l’arreplegada d’aigües pluvials; el soterrament del tram de la sèquia al costat de la creu per a millorar les condicions de l’espai públic; la col·locació d’espills en els carrers per a millorar la visibilitat per a la circulació rodada, o la realització de tres encreuaments per a l’aigua potable.

acces pamis (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.