L’ALUMNAT DEL PFQB INTERPRETA UN CONTE PER LA IGUALTAT PER ALS XIQUETS I XIQUETES D’ONDARA

bl5 bl6

Una nova versió de «Blancaneus» va sorprendre els assistents, on Blancaneus no es desperta per la besada del Príncep, sinó commoguda per la història d’amor entre el caçador i el príncep

Ondara, 08.03.18. L’alumnat del PFQB «Ocupació Domèstica» d’Ondara, des dels mòduls generals d’àmbit lingüístic i social, i des dels mòduls específics de roba de la llar, va representar el teatre «La veritable història de Blancaneus», ahir dia 7 de març de 2018, al saló d’Actes de la Casa de Cultura d’Ondara, en l’espai de l’Hora del Conte que prepara la Biblioteca Municipal d’Ondara cada dimecres.

En aquest teatre, l’alumnat del PFQB ha treballat la Igualtat des d’una nova versió d’aquest conte, ja que Blancaneus no es desperta per la besada del Príncep, sinó commoguda per la història de veritable amor entre el caçador i el príncep, i el penediment de la seua madrastra, la qual es transforma en una persona bona i respectuosa.

Els xiquets i xiquetes han reconegut les diferències de la versió original del conte, i s’han sorprès de que no hi haguera bes del xic a la xica, ni de que acabaren junts, sinó que hi haguera un altre final. Cal fer pensar i buscar finals alternatius.

El conte d’ahir s’emmarca en les accions per la igualtat englobades en la programació del mes de març de la Regidoria de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara.

bl1bl2 bl3bl4

Publicado en Actualitat, Cultura.